Crăciunul e magic

Mai sunt două zile până la Marea Sărbătoare a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos. Pentru mine Crăciunul e magic, ce mai frumos moment din an. Legenda Moșului Crăciun care există de sute de ani este cea mai frumoasă poveste pe care o pot auzi copiii și nu numai.

Crăciunul în ultimii ani parcă și-a mai pierdut din tradițiile străvechi, a devenit pentru foarte mulți dintre noi o sărbătoare  a mâncării, al cheltuielilor imense, al băuturilor sau a călătorilor. Am uitat ce înseamnă cu adevărat această sărbătoare. Pentru tine ce importanță are?

Pentru mine Crăciunul înseamnă dragoste, dăruire, bunătate, veselie, fapte bune, iertare, meditație, familie, recunoștință miracole etc. Probabil o să spuneți că exagerez, că am scris aceste cuvinte doar așa să arate bine. Vă spun cu mâna pe inimă că asta simț.

In această perioadă sunt fericită să fac fapte bune, să stau cu cei dragi mie și să le dăruiesc cadouri surprize, să încerc să fiu un om mai bun. Meditez la tot ce s-a întâmplat bun sau rău anul asta și promit că voi încerca sa nu mai repet greșelile făcute.

Cred în miracolele Crăciunului pentru că am avut parte de câteva in viața mea chiar de Crăciun. Trebuie doar crezi că ele există și este posibil sa ai parte de unul chiar tu.

Vă invit să lăsăm grijile zilnice deoparte, să încercăm să ne relaxăm și să ne bucurăm de această Sfântă Sărbătoare a Nașterii Domnului. Să ne transformăm în copii care se bucură pentru orice. Vă doresc să vă amintiți cum petreceați Crăciunul în copilărie, cum vă simțeați atunci. Încercați să trăiți acele emoții. Moș Crăciun vine pentru toți, nu numai la copii. Încercați să credeți din nou în magia Crăciunului și veți vedea ce bine o să vă simțiți. Mâncăm și bem tot anul, putem sa ne plimbăm și cu alte ocazii. Crăciunul este magic doar odată pe an. Nu fugiți de el. Bucurați-vă de magie!

In încheiere vreau să vă urez Crăciun fericit cu pace sufletească și lumină în suflet, multă sănătate și fericire, să aveți parte de bucurii și  de multă dragoste din partea celor dragi. Moșul să vă aducă multe surprize plăcute! Numai bine!

Articol scris de Ramona Lengyel

Lasă un răspuns