Crăciunul

E deja ziua de Ajun. Bradul e la locul lui, sufletul incearca sa isi gaseasca tihna bucatele sunt si ele gata.Se apropie seara cand ne bucuram din nou ca am fost binecuvantati cu Iubire si Iisus s-a intrupat. Cata iubire si cata simplitate. De fapt cred ca asta e esenta Craciunului sa iubesti simplu si sa daruiesti la fel. In cel mai umil si discret mod, asa cum si Isus a venit. .

E poate mai greu acum sa simti linistea cu tot tumultul din jur dar sper ca nu imposibil. Daca as putea as muti acest zbucium. Dar nu se poate. Ce putem face e sa ii privim pe cei dragi si sa multumim pentru ca suntem. Avem in noi cel mai de pret cadou dupa viata. Iubirea.

Daca putem inca sa iubim si sa daruim din iubire, drag, nu pentru ca trebuie suntem exact asa cum trebuie sa fim, oameni cadou, oameni care stiu ca exista speranta, ca ei sunt pe pamant pentru a darui. Imi aduc aminte si acum bucuria si infiorarea serilor de Craciun din copilarie.

Cat de clar era totul si cat de alb. Atunci ingerii inca ningeau peste noi. Ne era atat de cald in suflet in timp ce cantam colinde alaturi de bunici,.parinti. Ne mirosa a cozonac si sufletul caci era de fapt dragoste in el.

Nimic mai mult. Inca de tunci draga mea buni cu ochi ca cerul imi spunea Nu strange lucruri materiale ci pe cele care dau viata sufletului. Iar cealalta buni draga sufletului .meu imi spunea si prin fapte:Ajuta, fara sa astepti ceva si iarta. Imi e cald in suflet si imi miroase a brad si cozonac cald.

Noi suntem cadoul cel mai de pret. De fapt ceea ce facem.Imi plec sufletul la Pruncul sfant si zic Ma iarta si ma mantuieste.

Sa aveti un Craciun in care sa se reintoarca in inimi bucuria din pruncie si sa fiti bine.

Articol scris de Laura

Lasă un răspuns