Crema depilatoare de la Farmec m-a scăpat dintr-o situație disperată

De curând mi-am deschis o firmă. Ăsta a fost visul meu dintotdeauna.  Îmi doresc ca afacerile să-mi meargă bine, să dovedesc celor care nu cred în mine că pot deveni un om de afaceri important cel puțin în Brașov.

Iubitul meu a fost fericit când i-am zis că vreau să am propria firmă, dar nu știa ce-l așteaptă.  Sunt o persoană încăpăţânată căreia îi plac lucrurile bine făcute. Nu mi-am închipuit ce înseamnă să ai o firmă.

De când am deschis-o vorbesc la telefon ore întregi, mă cert cu angajații, cu furnizorii sau cu cei de la fisc. Se ivește mereu o problemă care  s-o rezolv rapid. Ăsta mi-e programul în fiecare zi. Iubitul meu nu prea se mai bucură de dragostea mea. Seara cad frântă în pat și adorm imediat ca un copil.

Duminica trecută iubitul meu a împlinit 37 de ani. I-am promis că toată ziua i-o voi dedica numai lui, fără telefoane sau discuții de afaceri. El mi-a propus să ieșim undeva numai noi doi. Am stabilit că vom merge la piscină să înotăm puțin. Știam că trebuie să comand cremă depilatoare de la Farmec. dar am uitat s-o fac  din cauza problemelor de la firmă. Iarna nu obișnuiesc să mă epilez. Prietenul meu merge des să înoate și are grijă să  aibă mereu în casă  cremă depilatoare bărbați cu extract de Boswellia Serrata ce are proprietǎţi dezinfectante, antiseptice, antiiritante şi antiinflamatoare, care îi îndepărtează rapid părul nedorit de pe picioare, braţe sau axilă. Îi place efectul Wow pe care îi produce crema.

crema-depilatoare-barbati

Ziua aniversării iubitului meu a început frumos, am servit micul dejun în liniște, i-am dat cadoul meu. Totul a fost bine până când ne-am decis să plecăm la piscină. Atunci mi-am adus aminte că nu mi-am luat cremă de epilare. Nu știam ce să fac. Dacă îi spuneam iubitului că am uitat să comand cremă depilatoare pentru piele normală de pe site-ul celor de la Farmec, îi stricam aniversarea și riscam să ne certăm.

crema-depilatoare-piele-normala

Mi-a venit ideea să sun o vecină cu care mă împac bine, să văd dacă are ea cremă depilatoare.

–  Bună Andreea! Ești acasă?

–  Bună Ramona! Ce mai faci?

–  Am o mare problemă, te rog ajută-mă!

–  Te ajut dacă pot. Spune-mi despre ce e vorba.

–  Iubitul meu vrea să mergem la piscină și am uitat să-mi comand cremă depilatoare. Nu ai cumva tu? Promit că ți-o cumpăr înapoi.

– Tocmai mi-a venit coletul de la Farmec. Ce tip de cremă folosești?

–  Pentru piele normală.

–  Și eu la fel. Vino s-o iei, dacă vrei.

–  Mersi mult Andreea! Iți rămân datoare.

Prietenul meu când m-a văzut cu telefonul în mână și neîmbrăcată încă, a amuțit.

–  Promit că în zece minute sunt gata. Trag o fugă până la Andreea

– Bine.

Am fugit la vecina, am venit înapoi cu crema cu extract de orhidee cu acțiune calmantă şi hidratantă. În cele trei minute necesare pentru a cădea părul nedorit  și pielea să devină fină și catifelată,  m-am spălat pe dinți,  m-am machiat și m-am dat cu parfum.

După ce au trecut cele trei minute, m-am spălat pe picioare, m-am îmbrăcat și am fost gata. Când i-am zis iubitului meu că putem pleca zâmbetul i-a revenit pe față.

Nici nu vreau să-mi imaginez ce se întâmpla daca vecina mea nu mă ajuta cu crema depilatoare  minune de la Farmec cu acțiune eficientă și blândă în doar trei minute. Îi oferă pielii tale efectul WOW fără ca tu să faci vreun efort sau să suporți vreo durere.

depilatoare

Aceste creme depilatoare de la Farmec ne fac viața mai frumoasă deoarece nu suntem stresate că trebuie să ne facem timp de epilare. Acum în trei minute te poţi epila cu ușurință acasă numai aplicând crema pe piele.

depilatoare

Pentru mine ca persoană ce are firmă și este ocupată tot timpul, aceste creme sunt o comoară. Zilele trecute mi-am comandat multe creme depilatoare de la Farmec să le am în casă când am nevoie de ele.

farmec_superblog_proba

Articol scris pentru Proba 15 – Farmec, Spring SuperBlog 2016.

One Reply to “Crema depilatoare de la Farmec m-a scăpat dintr-o situație disperată”

  1. […] Crema depilatoare de la Farmec m-a scăpat dintr-o situație disperată […]

Lasă un răspuns