CSM București face istorie pentru sportul românesc

570924e795f9cf8122000000

CSM București face istorie pentru sportul românesc. Campioana României la handbal feminin s-a acum câteva minute în Four-ul Ligii Campionilor de la Budapesta ce se va desfășura în 7 -8 mai.

Când s-au stabilit sferturilr de finală și CSM București a picat cu campioana Rusiei Rostov DON, echipa nostră pornea cu a doua șansă deoarece se calificase chinuit după locul patru în grupa principală B. În timp ce fetele din Rusia nu cunoscuse învângerea, avaea ca obiectiv câștigarea trofeului. Dar din fericire pentru lucrururile nu au stat așa.

Săptămâna trecută CSM Buucurești a obținut o victorie chinuită la București 26-25. Astăzi echipa a jucat perfect, a condus din primul minut până în ultimul. Jucătoarele nordice, braziene și cele române au fost peste cele de la Rostov Don. Scorul final a fost 29 – 28 pentru echipa română.

E pentru prima oară când o echipă românească se califică în seminalele Ligii Campionilor de când e noul format, adică se joacă în Four-ul. Se va trage la sorți cine cu cine va juca pe 7 maiI. Apoi învingătoarele vor juca în finală a doua zi, iar echipele ce au pierdut vor juca pentru locurile 3 și 4.

One Reply to “CSM București face istorie pentru sportul românesc”

  1. […] CSM București face istorie pentru sportul românesc […]

Lasă un răspuns