Cu ajutorul pantofilor de la Carmine Shoes mi-am găsit prințul

LOGO-Carmine-250x250

Zilele astea m-am uitat  la un film inspirat din povestea  Cenuşăresei. Am fost fascinată din copilărie de această poveste. Mă identific în multe privinţe cu cele trăite de personajul pus în scenă de Disney.

Mi-am pierdut părinții când aveam 12 ani și am fost adoptată de o mătușă ce avea doua fete. Această rudă nu era apropiată de familia mea, dar altcineva nu mai exista care să mă adopte. Relația cu mătușa și cele două fete a fost una rece. Orice făceam,  nu puteam să le mulțumesc niciodată. Mă simţeam sluga lor care executa ordinele de a face curățenie, spăla vasele, de a pune masa și multe altele. La școală nu puteam avea niciun prieten pentru că cele două surori răâdeau de mine și mă bârfeau în fiecare zi. Mie nu-mi dădea bani de buzunar, nici haine sau încălțăminte nu-mi lua. Trebuia să mă îmbrac și să mă încalţ cu ce aruncau surorile.

Asta s-a întâmplat până am reușit să-mi câștig proprii bani fără să știe nimeni. Acum câțiva ani am avut ideea să-mi fac un blog gratuit unde să mă pot bucura de pasiunea pentru scris. După puțin timp am început să particip la concursuri pentru bloggeri unde spre surprinderea  mea am obținut din ce în ce mai multe premii. Scriam mai mult noaptea când toți din casă dormeau. Nu doream să știe nimeni că ador să scriu. Era singurul lucru de care mă puteam bucura.

În timp premiile s-au transformat în bani, câștigam în fiecare lună o sumă de bănuți cu ajutorul cărora puteam să-mi iau ce aveam nevoie pentru a duce o viață normală.

Anul trecut am fost invitată la o petrecere organizată de bloggerii din Brașov. Asta era ocazia perfectă să-mi fac prieteni noi. Dar această întâlnire necesita să-mi cumpăr o rochie frumoasă, pantofi eleganți, să mă coafez. Norocul meu a fost că aveam bani strânși.  Am găsit un magazin pantofi Carmine Shoes unde am dat peste cei mai eleganți pantofi pe care i-am văzut în viața mea.

0ca9f5f0b7f6f0ed037f7835b949d677-768x284

 

M-am bucurat când am observat că firma are oferte pantofi damă pentru mărimea mea. Nu visasem niciodată că o să am posibilitatea să-mi cumpăr un lucru atât de frumos și de elegant. Cu o zi înaintea petrecerii am reușit să-mi iau și rochie.

_MG_7046

N-o sa uit niciodată ce emoții am avut până să ajung la întâlnirea cu colegii bloggeri. Când m-am îmbrăcat și mi-am pus pantofii în picioare m-am simțit o prințesă. Eleganța pantofilor Carmine Shoes scoatea la suprafață femeia cu stil din mine ce până atunci n-o știam din cauza lipsurilor. Aveam senzația că în acea zi mi se va întâmpla ceva minunat, dar nici nu îndrăznam să visez la ceva anume.

Eram tare speriată că trebuia să dispar de acasă mai mult timp și din acest motiv rudele mele mi-ar putea face viața și mai amară. De ce îmi era teamă nu am scăpat. Văzând că lipsesc de acasă cam mult, mătușa mi-a căutat prin lucruri și a aflat unde sunt. Nu a ezitat nicio clipă să vină după mine să-mi facă scandal acolo. Norocul meu a  fost că am văzut-o imediat și am reușit să fug să mă ascund. În timp ce fugeam mi-au căzut pantofii din picioare și nu am putut să-i recuperez. Era mai important să nu mă găsească mătușa.

După ceva timp am îndrăznit să revin în sala unde se ținea petrecerea. În întâmpinarea mea a apărut un băiat chipeș ce  nu își luase ochii de la mine până să dispar din cauza mătuşii. Băiatul avea pantofii mei în mâini. El mi-a zis: „ Numai ai tăi pot fii , nimeni de la petrecere nu mai are pantofi stiletto  . Sunt și preferații mamei. De aceea îi cunosc bine ”. „ Înseamnă că mamei tale îi plac lucrurile de calitate”. Am răspuns eu timidă

fashionlovephotographyshoesstyle-50aaf253ffb902eaef795b4e2e0aeebf_h

În acel moment totul s-a schimbat pentru mine. În acea seară m-am îndrăgostit și am simțit pentru prima oară că sunt plăcută așa cum sunt. Acel băiat mi-a devenit soț din toamnă.  Acum sunt cea mai fericită femeie. Am scăpat de mătușa și fetele ei . Sper să devină doar o amintire urâtă peste ani.

Toate astea s-au întâmplat cu ajutorul pantofilor . Mă declar clientă fidelă pe viaţă firmei Carmine Shoes. Chiar acum câteva zile mi-am luat încă o pereche de pantofi din colecția Red Queen. Firma produce de peste 13 ani pantofi pentru femei unde pasiunea se amestecă cu eleganţa şi stilul cu priceperea.

_MG_5870

Mă rog la Dumnezeu să nu se mai întâmple nicio tragedie în viața mea. Îmi doresc ca propria mea familie să fie sănătoasă și fericită până la adânci bătrâneți.

Articol scris pentru Proba 5 – Carmine Shoes, Spring SuperBlog 2016.

One Reply to “Cu ajutorul pantofilor de la Carmine Shoes mi-am găsit prințul”

  1. […] Cu ajutorul pantofilor de la Carmine Shoes mi-am găsit prințul […]

Lasă un răspuns