Cumpăr hrană și jucării pentru cățelul meu cu preț negociat de la Negociat.ro

Azi am făcut cumpărături online pentru cățelul meu de pe site-ul Negociat.ro. Ador să fac acest lucru. În urmă cu 10 ani nici nu îndrăzneam să visez că va veni vremea când voi avea posibilitatea să-mi cumpăr tot ce îmi doresc fără ajutorul cuiva. Zic asta deoarece eu am probleme de sănătate de mică și nu am putut niciodată să merg în magazine, să petrec ore în sir să-mi caut ceea ce îmi trebuie. Din această cauză internetul înseamnă pentru mine mult mai mult decât pentru ceilalți oameni care nu au probleme de sănătate.

De mulți ani reușesc să am venituri Am muncit mult să ajung la performanța asta luptând cu mentalitatea oamenilor susținută de o mamă minunată.

Fiind independentă financiar, cumpărăturile online au devenit o obișnuință pentru mine. Vă dați seama ce fericire e pe capul meu să pot  să-mi iau orice, de la alimente, haine, aparate electronice și electrocasnice, până la hrană și jucării pentru cățelul meu.

N-o să uit niciodată primele lucruri mai importante cumpărate. A fost un vis să-mi iau un telefon mobil și căști audio unde să ascult muzică cât și când vreau. A fost o senzație unică să le cumpăr singură fără să cer ajutorul nimănui, cumpărate doar cu bani obținuți din munca mea.

Între timp afacerile online s-au dezvoltat foarte mult. Dacă îmi petrec mult timp pe internet, știu totul despre aceste lucruri. Mereu am avut grijă  să găsesc cele mai bune oferte la obiectele pe care le doresc să-mi iau, având în vedere raportul preț – calitate. Niciodată nu am cumpărat ceva urmărind doar calitatea produsului sau urmărind numai prețul. Mereu am căutat să fie un echilibru între cost și valoarea lucrului luat.

De doi ani s-a înființat un nou concept de magazin online, refer la marketplace-ul Negociat.ro  care îți oferă șansa să negociezi direct cu vânzătorul un preț mai bun pentru produsele pe care vrei să le achiziționezi.

În loc să apeși „Adaugă în coș”, vei putea să dai click pe „Negociază”. Asta înseamnă că vânzătorul va primi solicitarea ta de ofertă și îți va răspunde pe adresa de email cu prețul cu care este de acord să vândă. Condiția este să cumperi mai mult de 10 bucăți dintr-un  produs.

Pentru mine este o binecuvântare să existe acest concept pe piața cumpărăturilor online. Cum cea mai mare plăcere a mea e să fac shopping, Negociat.ro este o comoară pentru mine ajutându-mă să obțin cele mai bune preturi pentru produsele comandate.

De multă vreme viața mea s-a schimbat radical datorită  prietenului meu cel mai bun. L-am cunoscut în urmă cu șase ani cu ocazia zilei mele de naștere. Atunci mama mi-a dăruit într-o cutie mai mare un pui de labrador auriu.

Sursa foto: https://store4kids.ro/preturi/labrador-retriever/

Din acel moment suntem de nedespărțit. N-aș putea să trăiesc fără el. Acest cățel m-a învățat ce e dragostea necondiționată, să iubești fără să aștepți nimic în schimb.

Am visat mereu să am mulți prieteni, dar nu am avut parte de ei. Boala de care sufăr i-a îndepărtat pe copii de mine. Eu am acceptat situația, nu m-am plâns niciodată. Dar mă întreb de ce un animal poate vedea ce ai în suflet și un om nu poate?  Se presupune că oamenii sunt mai inteligenți decât animalele. Uneori mă îndoiesc de acest lucru.

Ținând foarte mult la cățelușul meu drag, m-am documentat  amănunțit cum trebuie să trăiască sănătos. Am aflat că e important, pe lângă hrană sănătoasă, să aibă și alte suplimente nutritive pentru sănătatea lui

Negociat.ro mă ajută în acest sens. Faptul că am posibilitatea să negociez prețurile direct cu  firma produselor, mă face să economisesc bani frumoși.

Deoarece scumpul meu animal îmi face viața mai frumoasă, îi cumpăr numai bunătăți pentru a trăi sănătos mulți ani alături de mine.

 Recompensa pentru câini pedigree dentastix, 8×110 g, talie mică, o iau deoarece  e foarte bună pentru îngrijirea și curățirea dinților. Este și gustos, cățelul adoră să mănânce aceste batoane.

Al doilea produs pe care îl cumpăr în număr mare și primesc o ofertă de preț foarte bună, este recompensa pentru caini Pedigree Markies.

Aceste recompense au forma de tuburi fragile cu os si măduvă care îi ajută pe câini să fie sănătoși și să aibă o vitalitate de invidiat.

Sursa foto: https://www.pet.veterinarul.ro/labrador-retriever-un-caine-afectuos-si-inteligent

Cei de la Negociat.ro au și jucării animale și accesorii de unde i-am luat băiatului meu și multe jucării amuzante, rezistente la ros, cum ar fi jucăria frânghie textilă.

V-am dat acest exemplu cu cumpărăturile pentru câinele meu pentru a vă da seama cât de util poate fi acest concept nou de magazin online.  Noi toți consumăm produse în cantități mai mari decât altele. Ar fi păcat să nu profitați de avantajele oferite de Negociat.ro.

Eu una sunt fericită că am posibilitatea să-i cumpăr animalului meu drag aceste recompense nutritive care îl ajută să fie sănătos. Îmi doresc să trăiască câți mai mulți ani. Nu vreau să mă gândesc ce va fi când va pleca la Ceruri. Atâta dragoste necondiționată nu mi-a oferit nimeni. Dacă sunt supărată de ceva sau mă enervez dintr-un motiv anume, el imediat vine în brațele mele indiferent de oră, indiferent dacă e flămând sau nu. E acolo alături de mine fără să ceară nimic niciodată. Așa ceva nu se întâmplă la oameni, trebuie să recunoaștem cu toții asta.

Vă recomand din toată inima să vă luați un cățel, viața dumneavoastră va fi mult mai frumoasă, stresul va deveni o amintire, vă garantez.

Articol scris pentru Spring Superblog 2021

One Reply to “Cumpăr hrană și jucării pentru cățelul meu cu preț negociat de la Negociat.ro”

  1. […] Cumpăr hrană și jucării pentru cățelul meu cu preț negociat de la Negociat.ro […]

Lasă un răspuns