De ziua mea am fost înconjurată de buchete de flori

Zilele trecute a fost ziua mea de naștere. Se prefigura să fie cea mai urâtă aniversare deoarece iubitul meu a trebuit să plece în Germania acum câteva săptămâni trimis de la serviciu. Am fost foarte supărată din această cauză, era prima aniversare pe care n-o petreceam cu el de când suntem împreună
Cu o zi înainte de a-mi sărbători ziua de naștere, mama m-a rugat să ajut  pe o prietenă să facă comenzi de flori. Îşi dorea mai multe feluri de flori online cu livrare la domiciliu Eu ţineam minte că un amic mi-a cerut să-i găsesc o florărie online și a fost mulţumită de livrările făcute de pe site-ul LivrareFloriBucuresti.ro .

LivrareFloriBucuresti-300x133

Condițiile de livrare buchete trandafiri în București sunt foarte bune. Fără nicio ezitare am intrat pe acest site si am dat comandă de flori, buchete trandafiri de mai multe culori.

buchet-grandios-din-trandafiri-multicolori-ry7fy8uqxx

buchet-select-de-trandafiri-rosii-qxtn5f09ihbuchet-trandafiri-rosii-de-lux-t37sy8j1lp

În dimineața aniversării mele, eram atât de tristă, mă simţeam singură Începusem să plâng, atunci când au venit părinții și fratele să mă ia spre o destinaţie necunoscută, când le puneam întrebări, începeau să râdă. Observam eu că mergem spre direcţia unde ne place nouă să ieşim când avem un eveniment în familie. E vorba de o cabană în pădure pe Valea Prahovei unde poți să stai la umbra copacilor bătrâni și să asculţi păsărele cântând. Nu mi-a venit să cred că mergem acolo pana când nu am coborât din maşină. Nu am văzut o priveliște mai frumoasă niciodată, totul era acoperit cu livrările buchetelor de flori făcute de către mine. Iubitul, părinții lui, cei mai buni prieteni ai mei erau acolo la o masă cu scaune ce era înconjurată de fire de trandafiri.

un-fir-de-trandafir-alb-mdg4qfh9v2

un-fir-de-trandafir-rosu-8i2e7278csPe masa erau alte buchete de flori cadou tot de la florăria din București și multe darurile din partea familiei și a prietenilor.

buchet-de-trandafiri-albi-4k51at8z09buchet-de-trandafiri-galbeni-08047n8zwu
Bineînţeles că nu lipsea tortul, băuturile și mâncarea bună, bine ascunse de familia mea. Toţi au început să-mi cânte la multi ani și m-au pupat. M-am simţit atât de emoţionată, a fost cea mai mare surpriză din viaţa mea pe care sigur n-o să uit niciodată.
Orice femeie își dorește măcar odată în viață să aibă parte de atâtea flori. În acel moment te simți o persoană importantă și iubită de toți oamenii din jurul tău.

Iubitul meu a fost vinovat de surpriză. El știa că îmi doresc sa-mi aniversez ziua într-un loc plin de trandafiri.. Cunoștea această florărie online de când l-am ajutat pe fratele meu să-i trimită un buchet flori prietenei sale. Eu l-am convis să ia buchetul cu lalele colorate, irisi precum cerul senin, frezii cu parfum suav care exprimau o adevărată poveste de dragoste.

buchet-special-dragobete-tjlpzulcuz
Pentru mine e cel mai frumos gest din partea unui bărbat să-ţi trimite flori la domiciliu. Mă bucur că avem asemenea florărie în București  Sunt norocoasă din acest punct de vedere. De când sunt împreună cu prietenul meu mi-a făcut de multe ori asemănea surprize. N-o să uit niciodată șocul pe care l-am avut anul trecut de 8 martie când m-am pomenit la usă cu un curier flori care  mi-a adus un superb buchet de trandafiri din partea iubitului meu. Și atunci m-am simțit o adevărată prințesă.

flori9

Articol scris pentru Proba 10 – Livrări Flori București, Spring SuperBlog 2016.

One Reply to “De ziua mea am fost înconjurată de buchete de flori”

  1. […] De ziua mea am fost înconjurată de buchete de flori […]

Lasă un răspuns