Decoratiuni living – ajutorul perfect pentru momente de neuitat

O  casa  e oglinda celor care locuiesc in ea. Casa e receptorul trairilor si emotilor. Dar devine acasa atunci cand tru incepi sa pui cate ceva din personalitatea ta in ea. De fapt, esti ca un pictor care are la dispozitie o panza uriasa ce asteapta sa fie insufletita sau sa atraga privri si sa spuna o poveste, povestea ta si a familiei tale. De aceea decorarea casei e foarte importanta.

Azi exista o multitudine de solutii si de produse care te pot ajuta sa faci dintr-o casa, acasa. E parte din intregul vietii fiecareia dintre noi.Suntem diferiti ca stil, ca personalitate. Unii dintre noi sunt in pas cu  vremurile, alti au ceva din vremurile clasice.

Asta se reflecta inca de cand treci pragul unei locuinte devenite acasa. Te intampina mai intai stilul gazdei si apoi persoana ei.

In ziua de azi e usor si greu in acelasi timp sa decorezi o casa si mai specific un living. E usor pentru ca exista o multitudine de magazine specializate si greu pentru ca  azi suntem tot in alergare.  Parca traim o lipsa de timp acuta. Alegerile  ne sunt ingreunate si de indecizia noastra dar si de faptul ca nu gasim intotdeauna ceea ce ne dorim intr-un singur loc.

Atunci apelam la un site specializat si bine structurat, unde exista mari sanse sa gasim tot ce dorim, indiferent de stilul pe care vrem sa il abordam. Aici exista si interactiune ceea ce e important atunci cand ne simtim poate un pic nesiguri.

In living ne reunim dupa o zi lunga si ne povestim intamplarile, ne relaxam citind o carte .

Livingul e sufletul casei. Acolo ii primi pe cei dragi cu care ne asezam la o poveste avand pe masuta de cafea o cana cu un pic de miere picurata in lichioarea neagra pentru a ne deschide si mai usor sufletele. Timpul trece in ritm mult mai alert dar si mai placut atunci cand suntem impreuna. Nici nu il mai simtim.

De undeva se aude insa un tic tac la fel de calm ca si sufletele noastre atunci cand oamenii dragi ne sunt aproape. Acel timp ascuns intr-un ceas care a fost martor tacut la toate povestile, trairile si emotiile noastre purtandu-le pe aripile lui.

In sufletul casei si sufletele noastre au cunoscut sau cunosc momente de infiorare placuta atunci cand cineva drag ne spune cuvintele de care avem nevoie ca sa putem merge mai departe. Si tot acolo poate, intr-o atmosfera intima, am spus cele doua cuvinte care vor face ca acea poveste frumoasa sa devina in timp baza pentru acel acasa plin de fericire si oameni dragi.

E locul in care  prind viata aceste momente  pe care le strangem in noi si le asezam cu grija in buzunarul stang al inimii pentru a ne adapa sufletele atunci cand e nevoie.

Acasa e nu doar un loc ci o stare. Acasa inseanma caldura, intoarcere din tumultul lumii exterioare in caldura ce ne imbratiseaza sufletul si ne  face sa lasam in urma toate lucrurile mai putin placute pe care le adunam fara sa vrem in timpul unei zile. Acasa, livingul,  e parte de suflet, caci o casa nu e doar niste pereti, e un intreg alcatuit din clipe in care am ris sau am plans, am construit, am primit si daruit iubire si magie, ne-am reincarcat sufletele privind zambetele cellor dragi sau pur si simplu ascultandu-le glasurile in timp ce ne cuibaream langa o ferastra citind o carte. De aceea e important sa decoram noi  spatiul nostru pentru ca atunci cand intram in casa sa ne simtim cu adevarat in largul nostru, sa ne reintoarcem cu drag acolo stiind ca suntem exact unde trebuie si unde ne putem detasa de tot si toate si sa fim noi insine.

Contact:

PRO GSM SRL

CUI: RO17989072

Registrul Comerţului: J01/1082/2005

Articol scris de Laura

Lasă un răspuns