Delia pregăteşte un nou single „Ce are ea” ce va fi lansat în curâmd

Se pare că Delia nu pierde deloc vremea. După ce a lansat cântecul   împreună cu Deepcentral single-ul ”Gura ta”, artista a anunţat că în curând va lansa o altă piesă ce se numeşte provizoriu, „Ce are ea”. Delia a prezentat melodia la Radio zu  încă mai este de lucru la ea. Artista  nu a interpretat compoziția completă, ci doar primele strofe și un refren. Momentul poate fi văzut la sfârşitul articolului.

Delia s-a făcut cunoscută pe scena muzicală din România la sfârşitul anilor ’90, ca parte a duetului de mare succes N & D. Hitul „Pe aripi de vânt” i-a adus artistei peste 25 de milioane de vizualizări pe You Tube.
Ultimul single, „Da, mamă”, a depăşit deja 30 de milioane de vizualizări, care condus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate.
Anul trecut, Delia a dominat gala Media Music Awards de la Sibiu, câștigând un număr de 7 trofee de cristal, datorită succesului de care s-a bucurat piesa “Pe aripi de vânt”. Trofeele Media Music Awards s-au acordat pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015.

 

Sursa: informusic.ro

Lasă un răspuns