Depeche Mode lansează single-ul „Where’s the revolution “.

 

Celebra trupă britanică Depeche Mode lansează un nou single, ce se numește: „Where’s the revolution “. Această piesă face parte de pe noul album „Spirit “, care va apărea pe data de 17 martie 2017. Acest material discografic e rezultatul primei colaborezi a trupei cu producătorul James Ford.

Ultimul album lansat („Delta Machine “) de trupă a fost acum patru ani. „Delta Machine “a fost cel de al XIII-lea album de studio al celor de la Depeche Mode.

Depeche Mode s-a înfiinţat în anul 1980. Ceea ce cântă formația este un gen popular de muzică (Synthpop), provenit din muzica pop și muzica electronică, în care sintetizatorul este instrumentul dominant.
Depeche Mode au vândut peste 73 de milioane de albume în întreaga lume și au avut patruzeci și patru de piese în UK Singles Chart. Au avut mai multe cântece de top 40 în Marea Britanie fără a fi numărul 1.

Depeche Mode plănuiesc să promoveze noul album printr-un alt turneu mondial:” Global Spirit Tour” cu 34 de concerte în 21 de ţări din Europa. Capitala Suediei, Stockholm, va fi prima oprire în care trupa va încânta publicul cu muzica lor, pe 5 mai.

Depeche Mode va ajunge şi în România pentru a treia oară, pe 23 iulie, la Cluj. Prima data au concentrat pe vechiul stadion Lia Manoliu în anul 2006. A doua oară au cântat în fața a 60000 de oameni pe Arena Națională pe data de 15 mai 2013,

Lasă un răspuns