Desenele animate îmi fac viața mai frumoasă

De multe ori mi se spune că sunt o fire liniștită care nu prea se enervează des. Chiar m-a întrebat de curând cineva care e secretul meu de a fi mereu cu zâmbetul pe buze. Toți avem greutăți, important este să știm cum le facem față.

Având probleme de sănătate de mică , a trebuit să învăţ să mă bucur de orice lucru mărunt pe care mi-l oferă viața. Un astfel de exemplu sunt desenele animate care mi-au făcut copilăria mai frumoasă. Abia așteptam orele de difuzare a desenelor la televizor să râd cu gura până la urechi de personajele mele preferate.

Eu am crescut, dar dragostea față de desenele animate nu a dispărut. Asta e secretul meu care mă face să fiu mereu bine dispusă. Nu rezist maxim 3 zile fără să mă distrez alături de Tom și Jerry.

download (2)

Ei sunt preferații mei poate pentru că lupta pe viață și pe moarte dintre cei doi se aseamănă cu lupta care am dus-o eu împotriva tuturor care nu m-au acceptat în societate.

download (4)

Șoricelul Jerry care este mereu nevoit să facă ceva năstrușnic pentru a nu fi prins de motanul Tom.

download (3)

Încăpățânarea lui Jerry mă motiva să găsesc soluții uneori aproape imposibile să scap de obstacolele de care am avut parte.  De fiecare dată Jerry și cu mine am ieșit învingători arătând că doar mintea  contează , nu altceva.

De când am un serviciu  stabil am început să-mi cumpăr filme de animație.Urmăresc cu mare atenție pagina de facebook a firmei  Empire Film și de câte ori apare vreo noutate, strâng bani să-mi îmbunătăţesc  colecția de DVD-uri.

Empire

Ștrumpfii 1 mi se pare o animație adorabilă, nu mă satur s-o urmăresc iar și iar. Piticii albaştri, vocea actorilor, ideea povestii mă fascinează de fiecare dată.

1368

Un alt film superb este Stuart Little 1 care este povestea unui şoarec el drăguț care este adoptat surprinzător de o familie.

1068

În acest mod am reușit să fiu mereu cu zâmbetul pe buze. E mare lucru să te deconectezi de ceea ce-ţi se întâmplă  în fiecare zi și să devii pentru puțin timp copilul  fără griji care erai în copilărie. Încercați și veți observa că stresul va dispărea treptat și zâmbetul o să-și facă apariția pe fața dv.

Sursa foto; Cinema.ro

Articol scris pentru Proba 6 – Empire Fillm, Spring SuperBlog 2016!

5 Replies to “Desenele animate îmi fac viața mai frumoasă”

  1. De cate ori mi-e dor de copilarie ma intorc la.desenele copilariei. Si mereu copilul din mine imi multumeste . Si rad cu pofta ca atunci.

    1. Foare bine faci. Mersi!

  2. […] Desenele animate îmi fac viața mai frumoasă […]

  3. Frumos articol si totodata educativ. Mi-a placut foarte mult.

    1. Multumesc!

Lasă un răspuns