E greu să obții un credit, dar merită toată munca depusă

Internetul pentru mine e o binecuvântare. Am profitat la maxim de avantajele pe care le are mediul virtual pentru a mă bucura de pasiunea pentru scris. In 2010 mi-am făcut primul blog( Rami blog ) cu gândul de a lupta să obțin credit rapid în fața celor cu probleme de sănătate asemănătoare ca ale mele. Doream ca oamenii să afle despre terapia care mi-a schimbat viața. Creditul n-a încetat să apară. Informațiile oferite, felul meu de a scrie direct și la obiect, a atras imediat atenția cititorilor. În acest fel am reușit să le fac un bine la câteva persoane.
După o perioadă de timp, am început să visez să am un blog cu domeniu propriu cu care să încep să mă fac cunoscută în lumea bloggerilor și să câștig primii mei bani. În 2011 cu ocazia zilei mele de naștere, familia m-a ajutat să-i dau viață blogului www.informatii-pretioase.ro de care sunt foarte mândră. Cu acest site am avut parte de multe realizări. Dorința mea a fost să ofer cititorilor informaţii utile despre orice le-ar putea face viața mai ușoară. Din păcate oamenii nu sunt conştienţi de faptul că stilul de viață pe care îl duc influențează foarte mult starea sănătății lor. Prin articolele mele preluate de pe internet, multe persoane au aflat că există soluții pentru a reduce problemele de sănătate și a avea un trai mai bun.
Cu informații prețioase mi-am îndeplinit visul de a fi apreciată și respectată pentru talentul meu de a scrie. Pentru mine e foarte important să știu că am obținut creditul românilor din mediul virtual. Mă simt onorată că fac parte din comunitatea bloggerilor. Atunci am aflat cum e să scrii Natural ca aloe vera , că Românii știu Românește sau cum poți scrie într-o Armonie acvatică. Alte bloguri de calitate în care oricine se poate regăsi sunt: Tulips & Sparkles, Nimicuri fantezii, mnealui.info, Infrasunete.eu etc.
În 2014 am participat pentru prima oară la Superblog. Atunci am aflat de AVBS Credit. Am înţeles că această firmă organizează această minunată competiție încă de la debutul ei în 2007.

AVBS-CREDIT1

M-am gândit că e o companie serioasă dacă are de a face cu Superblog cu parteneri media puternici.

parteneri-1
Când părinții mei au vrut să facă credit bancar, nu am ezitat nicio clipă să le spun că cea mai bună alegere de unde să ia creditul de nevoi personale, este AVBS Credit.

credit

 

Le-am arătat filmuleţul de mai jos unde domnul director general Valentin Anghel vorbeşte despre compania sa.

I-am convins pe părinți să meargă la AVBS Credit. Acolo au primit sfatul unor profesionişti cu experienţă. Nu au mai trebuit să alerge din bancă-n bancă. Au scăpat și de cititul hârtiilor. Au rezolvat totul într-un singur loc, fără pierdere de timp. Acum părinții mei zic la toată lumea că cele mai bune soluţii de creditare sunt oferite gratuit la AVBS Credit.

AVBS_Credit-9
Eu m-am bucurat cel mai mult de obţinerea creditului bancar deoarece acum am posibilitatea să scriu pe noul meu blog într-o cameră frumoasă. Aceste amenajări noi făcute în casă îmi dau o stare bună pentru a avea inspirația necesară să-mi duc noul proiect cu Drumul fericirii la capăt.
Îmi doresc să obțin din nou creditul cititorilor abordând domenii noi cum ar fi: sportul, muzica, sau drumul fericirii în care vreau să-mi exprim părerile mele referitor la fericirea oamenilor.

12592712_776686962464564_5392017542723201911_n

E un început de drum anevoios așa cum a fost obținerea creditului bancar. La început totul ți se pare foarte greu, crezi că va dura o veșnicie. Dar pe parcurs lucrurile se mai simplifică, încrederea între cei de la bancă și tine creşte și încet, încet lucrurile se mişcă în favoarea ta.
Așa se întâmplă și cu un blogger la început de drum. La primele articole ai senzația că cititorii sunt neîncrezători față de ceea ce scrii și nu prea îi interesează, dar după un timp încrederea își face loc spre cei cărora le place să citească online și articolele tale vor fi din ce in ce mai apreciate.
Această încredere a început să apară deja pe Drumul fericirii și mă bucură acest lucru. Nu mai sunt obișnuită să scriu fără să am credit din partea cititorilor. Sper să ajungă și Drumul fericirii la performanțele blogului Informații prețioase.

Sursă pentru fotografia cu fericirea este: https://mediatorlacramioararadulescu.wordpress.com/

Articol scris pentru Proba 16 – AVBS Credit, Spring SuperBlog 2016.

3 Replies to “E greu să obții un credit, dar merită toată munca depusă”

  1. Articolul tău denotă multă ambiție și putere.
    Întotdeauna să-ți urmezi visurile!
    Mulțumim pentru articol și felicitări pentru evoluția ta în blogging și nu numai!
    Mult succes și sănătate!

    1. Și eu vă mulțumesc pentru cuvintele frumosoase Mult succes cu firma dv!

Lasă un răspuns