Fed Cup: România – Germania 1-1 după prima zi

romania-fed-cup-cehia-300x200

Astăzi a început la Cluj confruntarea dintre România și Germania din cadrul Cupei Federațiilor la tenis. Fetele se luptă se luptă să rămână în grupă mondială după ce au fost învinse de Cehia în luna Februarie.

Acum câteva minute s-a terminat partita de tenis dintre Simona Halep și Andrea Petkovici cu victoria româncei după aproape trei ore de joc. Simona a învins greu în seturi 6/4, 6/7,6/4. În primul set a căzut destul de rău pe teren în momentul când era la conducerea jocului. Apoi jucătoarea din Germania a revenit și a reușit să egaleze la seturi. Simona a avut ocazia meciul în două seturi având 5/4 și serviciu, dar până la urmă s-a ajuns la Tiebreak pe care l-a câştigat Petkovici.

În setul trei Simona a fost mereu în avantaj având un break în plus. Chiar a obținut victoria pe serviciul adversarei. Cu această reuşită România a egalat Germania la general.

Din păcate în primul meci Irina Begu a fost învinsă de Angelique Kerber. Valoarea și-a pus cuvântul, jucătoarea din Germania este pe locul trei în clasamentul WTA și câștigătoare de grand slam la Australian Open anul asta.

Mâine se vor juca meciurile Simona Halep – Angelique Kerber și Irina Begu cu altă jucătoare din Germania, nu se știe încă dacă Andrea Petkovici va juca și mâine. Dacă după aceste două meciuri scorul general va fi egal 2-2, va urma meciul de dublu în care mai mult ca sigur va juca Monica Niculescu și Irina Begu. România mai o are în componenţa echipei și pe Alexandra Dulgheru.

Mâine meciurile vor începe de la ora 13 în direct pe doice sport. HAI ROMÂNIA!!!

Lasă un răspuns