Genți din piele de cea mai bună calitate

După cum se știe noi femeile devenim foarte pretențioase în momentul în care ne cumpărăm un lucru, începând de la articole vestimentare și până la produse cosmetice, pentru că vrem să ne simțim cât mai speciale. Mereu suntem interesante de noi branduri care să aibă articole după gustul nostru cum ar fi genți și accesorii din piele 100% naturală

Peloro este un magazin italienesc ce ne propune genți damă bine lucrate și are o gamă largă de modele pentru fiecare clientă. De asemenea în acest magazin se mai găsesc și genți bărbațde tip servietă spațioasă, poșete, protidele piele sau borsete foarte comode. Într-o după miază mă aflam în cofetăria mea preferată unde stabilisem să mă întâlnesc cu o prietenă.

Lidia și-a făcut apariția după câteva minute, cu o geantă sub braț, se îndrepta spre mine, dar pe fața ei am citit o urmă de tristețe, lucru care m-a îngrijorat.

– Hei, dragă mea s-a întâmplat ceva? Că îmi pari cam tristă. Am întrebat-o pe Lidia care fără spună ceva mi-a arătat toarta genții ruptă.

– Mamă, dar pe asta de când o ai? Că nu am mai văzut-o până acum.

– Mi-am cumpărat-o acum două luni în urmă, era la reduce și mi-a plăcut modelul, deși nu este de cea mai bună calitate. Însă am început să caut genți din piele tip poșete pentru că au mânere și nu voi mai avea cum să le agăț, dar până acum nu am găsit prin magazine ceea ce îmi doresc.

– Dacă găsești sunt imitație, din piele de proastă calitate și după trei luni se uzează atât tare încât spui că le ai de foarte mult timp. Am spus asta, după ce o chelnăriță ne-a luat comanda.

– Da știu, dar sincer să fiu nici nu-mi mai vine să dau bani pe genți, pentru că la mine mai mult de câteva luni nu țin. De exemplu acum m-am grăbit să ies din mașină luându-mi geanta de pe scaun din dreapta și s-a agățat de schimbătorul de viteză fără să observ, iar în momentul în care am tras-o la mine, toarta s-a rupt. Atunci am început să și râd singură că toate gențile mele au același sfârșit, deși de fiecare dată îmi propun să fiu mai atentă cu ele, dar niciodată nu am reușit să mă țin de cuvânt.

– Eu ți-am mai spus că să nu îți mai iei chiar tot pe ce pui ochii fără a lua în calcul și calitatea produsului. Uită ce geantă am găsit pe www.peloro.ro, site-ul despre care îți vorbeam zilele trecute…

Tocmai în acel moment am fost întreruptă de o chelnăriță care ne-a adus prăjiturile comandate de noi. În acea clipă eu m-am întors ca să-mi iau poșeta care o pusesem de pe sub sacoului aranjat pe spătarul scaunului. Aveam o geantă din piele întoarsă, de culoare maro cu un imprimeu floral tot în acea nuanță și formă ei te ducea cu gândul la acele ieșiri relaxante de duminică.

– Wow, Sabina ce geantă faină ți-ai luat. Materialul pare că ar fi din piele naturală și foarte interesat imprimeul de pe ea. Spunea Lidia foarte mirată de noua mea achiziție.

– De foarte mult timp îmi doream o astfel de geantă de tip clasic. Mi-a plăcut formă ei, este foarte comodă datorită torții lungi care îmi dă posibilitatea de a o purta pe o parte, este destul de încăpătoare, cel puțin pentru ieșirile în oraș este perfectă.

– Se vede că ești stilist, pentru că știi să cauți magazine cu articole calitative, dar sincer să fiu eu nu prea am timp pentru cumpărături…

– Draga mea mă faci să râd, s-a dus vremea când umblam din magazin în magazin. Acum cumpărăturile pentru mine înseamnă câteva click-uri. De exemple de la fiecare prezentare de modă sau de pe internet mai aflu despre un site fain. De exemplu am dat peste un articol interesant pe Facebook, așa am aflat de firma Peloro.

– Chiar voiam să te întreb cum ai aflat de acest site? Că pari foarte încântată de el.

– Da sunt, pentru că am mai luat două portofele din piele, unu pentru mine și unu pentru Adi tot de pe perolo.ro și sunt foarte bune. Așa cum îți spuneam am aflat despre Peloro cineva a postat un articol această firmă într-un grup de pe Facebook, unde mai mulți siliști încercăm să le oferim femeilor sfaturi vestimentare. Observând comentariile acelui postări în care unele persoane își afirmau mulțumirea față de produsele firmei, iar altele spuneau că este unul dintre cele mai bune magazine din Europa, lucru ce m-a făcut curioasă. Am întrat pe site și în timp ce citeam descrierile mi-am dat seama că este vorba despre niște produse fabricate în Italia lucrate din materiale foarte bine alese.

– Asta înseamnă că livrarea comenzilor durează, până ce ajung la destinație…

– Să știi că nu, eu l-am primit în trei zile ceea ce este uimitor ținând cont că produsele vin tocmai din Italia.

După ce am achitat nota de plată, eu și Lidia ne îndreptam spre grădiniță la care mergeau copii noștri, un bun moment pentru a mai vorbi despre genți și haine.

– Auzi? Vreau și eu o geantă pe de acest site dar să fie tip poșetă. Mi-a spus într-o odată Lidia foarte hotărâtă în timp ce îi așteptam pe micuți.

– Perfect, chiar voiam să-mi mai iau o curea și putem să facem amândouă o comandă ca să nu mai plătim transportul.

– Dar mi s-a descărcat bateria de la telefon, poți intra tu pe site?

– Sunt deja și uite ce am găsit pe site-ul acela, tot din categoria genți piele, de unde am luat-o pe a mea. Este o geantă de zi, din piele naturală după cum îți spuneam, are mâner fix și scurt exact cum ai nevoie și are un compartiment plus un buzunar.

– Da și este căptușită complet prin interior cu piele ecologică. Cred asta o voi lua dar pe gri, pentru că această geantă este exact pe gustul meu și simt că trebuie să o am.

– Bine o adăugăm în coș, este o decizie foarte bună și eu aș fi ales la fel.

Pe fața Lidiei a apărut zâmbetul ceea ce însemna că a uitat de geanta ei ruptă care zăcea în mașină. La rugămintea copiilor ne-am dus toți patru într-un parc de joacă, unde prietena mea a putut să se uite liniștită pe Peloro.ro și să trimită acel link cunoștințele ei.

Articol scris de Loredana Grosu

Lasă un răspuns