Gimina locul unde gasesti idei de cadouri pentru femei

Un cadou e de multe ori mai mult decat un obiect. Are in spate o poveste, o semnificatie stiuta de cel care daruieste si cel care primeste.

De fapt asa se creaza punti in prietenie si se aduna momente ce mai tarziu se vor aseza cuminti in suflet ca amintiri. Un cadou, mai ales cel facut din suflet e ca o declaratie fara cuvinte , o promisiune ca vom fi chiar daca viata ne va purta departe,  la un gand, un gest distanta. Cand daruim ceva punem in acel dar si o parte din noi, o farima.

Asa cum spuneam un cadou poarta o poveste dar in acelasi timp o poate si incepe si ajuta la scrierea filelor ce vor urma.Asta gasesti pe site-ul celor de la https://www.gimina.ro/., un site care ofera idei de cadouri pentru femei, barbati, decoratiuni interioare, dining si bucatarie sau ocazii speciale.

Sunt momente cand cineva ne daruieste ceva ce mai tarziu va avea un impact asupra noastra care ne da curaj sa punem aripi unor visuri pe care le avem. Asa se intampla daca cineva careia sau caruia ii plac cuvintele si sa se joace cu ele, sa creeze povesti, franturi de lume, primeste in dar un set cu  stilou pana de gasca alba, suport si calimara. E acel indemn de care are nevoie.¨ Aseaza-te si lasa sufletul sa scrie, departe de orice te tulbura, da-ti voie sa visezi. Creeaza lumea ta. ¨

 

 

 

Un suflet sensibil si o minte creativa are nevoie si de momentele lui de introspectie, momente in care sa caute acele idei , acele farime speciale pentru a creea o bucatica de lume. Acele farime pot fi cuvinte, mirosuri ce ne desprind de aici si ne teleporteaza in acele clipe de liniste si asezare in firescul nu al vremii, ci al sufletului. Si ce poate face mai bine asta decat o cana cu ceai a a carui aroma poarta gandul inapoi  in serile tihnite petrecute alaturi de cei dragi sau la dupa mesele in care cu o carte in mana in mireasma florilor,visurile prindeau forma. Atunci, in copilarie si adolescenta,  omul devine aproape inconstient  co arhitect al propriei vieti alaturi de partea sa ancorata in divin. Cate povesti s-au spus sau au asteptat sa fie spuse in timp ce se aseza linistit ceaiul in canita de poveste  in acea cana care parea a mirosi a trandafir si iubire. O asemenea canita  care are si o sita care poate fi perceputa si ca un indemn de a lasa tot ce balastru, tot ce poate intuneca sau ingreuna inima sa dispara, e tot ce trebuie ca sa dea sufletului si mintii ceea ce au nevoie pentru a visa si crea.

 

Dar omul are obiceiul ca atunci cand viseaza sa uite de tot si toate si sa lase timpul sa treaca asa discret si boem cum o face zi de zi. Uneori il uitam si pe el cazuti fiind in visare, mai ales cei care se lasa prinsi in jocul cuvintelor care au altfel de timp, doar a lor, plin de eternitate.

Dar el isi veded de drum tacticos printre respiratii , ganduri si dorinte. El ticaie discret dar plin de ce a fost, este si va fi.

 

Un ceas model telefon pare a fi cel mai potrivit cadou pentru a readuce aminte nevoia de reconectare cu ceilalti in acest azi, in  prezent.  Avem nevoie de timp petrecut cu cei dragi, e nevoie de un simplu ¨ce mai faci?¨ spus in timp ce Maria sa timpul trece prins intre tictac, intre acum si atunci.

Asa cum spuneam la https://www.gimina.ro/idei de cadouri pentru cele dragi    se pot gasi cadouri de orice fel si  care daruite celor dragi pot spune sau pot deveni o poveste. O poveste unica, simpla sau complicata despre viata, visare, timp, faurire, desavarsire. o promisiune. o incurajare si de ce nu poate si crampeie de suflet si viata.

Nu e nevoie de vreo ocazie speciala ca sa daruim. Fiecare zi e ea insasi o ocazie caci avem posibilitatea sa aducem un strop de mai frumos in lume si daca reusim sa punem oe chipul cuiva un zambet si in suflet bucurie, speranta si incredere de ce sa nu o facem?

Cei de la Gimina pot fi gasiti pe retelele de socializare ;

Facebook; https://www.facebook.com/giminamagazinidealdecor

Instagram;  https://www.instagram.com/https://www.instagram.com/gimina.ro/

II gasiti si  pe strada  Vanatori nr 8, Sebes, Alba

Pot fi contactati la adresa de email contact@gimina.ro

Telefon: 0749836057

Cei de la Gimina asigura ambalarea gratuita a cadourilor cu posibilitatea de retunare a obiectului cumparat in termen de 14 zile.

Sa ne aducem aminte ca un cadou e mai mult decat un obiect , e parte  din povestea fiecareia, e un dar si de ce nu un acel ceva de care cineva avea nevoie ca sa poata zambi si crede iar in frumos,

E totusi atat de simplu sa daruim  macar un strop de senin.

 

Lasă un răspuns