HCM Baia Mare a furnizat o mare surpriză obtinând victoria în fața campioanele Ungariei FTC Rail Cargo Budapesta în grupa 1 principală a EHF Champions League feminin

56b3cdec95f9cfcd1c000002

Acum o oră și câteva minute s-a terminat meciul de handbal feminin din grupa 1 principală a EHF Champions League dintre vicecampioana României HCM Baia Mare și campioana Ungariei FTC Rail Cargo Budapesta. Victoria i-a revenit echipei din Baia Mare cu scorul de 32-24. Acest scor e o mare surpriza pentru echipa din Ungaria e considerata puternica care s-a calificat în grupe principale cu 6 victorii și un egal. HCM Baia Mare abia s-a calificat, a avut cele mai puține puncte adunate, dar în grupele principale au jucat mult mai bine, au strâns deja 6 puncte cu victoria din seara asta si au șanse mari sa ajungă în sferturile de finală a EHF Champions League.

Astăzi fetele de la Baia Mare au început în forță meciul, au înscris primele prin Do Nascimento. Unguroaicele au condus doar odată în meciul asta, 2-3 în minutul 5. Apoi Baia Mare a preluat controlul meciului, conducând și cu 5 goluri. Ardean-Elisei, Allison Pineau, Gabriela Perianu și Paula Ungureanu și-au arătat încă odată valoarea.

La sfârșitul primei reprize și începutul celei de a doua reprize unguroaicele au avut tentativa de a echilibra meciul, dar a fost doar o expresie. Allison Pineau a fost într-o zi mare, a atras echipa după ea și Baia Mare a reușit să câștige la un scor atât de clar

Allison Pineau a suferit multe accidentări în cariera sa, a ajuns la Baia Mare o perioada care nu jucase tot din cauza problemelor de sănătate. Din ce în ce își arătă adevărata sa valoare care a condus-o în 2009 să fie declarată cea mai bună handbalistă din lume.

Marcatoarele echipei noastre din această seară au fost: Pineau – 10, Elisei – 4, Perianu – 4, Jezic – 4, Geiger – 4, Lois Abbingh – 2, Do Nascimento – 2, Ada Nechita – 2.
Felicitări fetelor și antrenorilor!  Când crezi în tine, se poate orice.

Lasă un răspuns