Hotelul Leul De Aur oferă cea mai bună cazare din zona Sebeș

Suntem în miezul verii, ceea ce înseamnă plimbări la ceas de seară, nopți calde petrecute sub cerul înstelat, în jurul focului de tabără. E momentul când  fiecare dintre noi punem pe pauză orice activitate și  ne retragem într-un loc frumos pentru a ne relaxa alături de cei dragi. Avem nevoie de o evadare din rutina noastră ca să ne odihnim, să ne bucurăm de natură, să descoperim locuri noi și să ne încărcăm sufletește. E o pauză  la care ne gândim tot  anul și cu cât ne apropriem mai mult de ea cu atât bucuria din sufletul nostru crește.

Eu una iubesc călătoriile, așa că obișnuiesc să mă urc în mașina prietenilor mei și le spun să mă ducă unde doresc ei. Da, de multe ori plec la drum fără să știu destinația spre care mă îndrept. Pur și simplu mă bucur de fiecare kilometru parcurs, de peisajele peste care soarele își întinde razele, admir formele norilor, urmăresc picăturile de ploaie cum se preling pe geamurile mașinii. În acele momente am senzația ca și când m-aș  fi uita la un film și mă las purtată de acea poveste căruia final e mereu surprinzător.

De o astfel de călătorie am avut parte și de ziua mea, când la ora șase dimineața m-am trezit la ușă cu prietenii mei care mi-au spus că am doar 10 minute la dispoziție să-mi fac bagajul și să mă îmbrac. La întrebarea mea ce era cu toată graba aceea, ei au răspuns să nu  mai trag de timp și să fac ceea ce mi se spunea. În mai puțin de un sfert de oră ne-am suit în mașină și am pornit la drum.

După câteva ore am ajuns în Transilvania, o zonă istorică pe care îmi doream s-o vizitez și să-i descopăr locurile. Dar înainte de a ne începe expediția a trebuit să ne asigurăm că peste noapte aveam unde să dormim, pentru că ai mei prietenii care sunt la fel de nebuni ca și mine au uitat să caute cazare.  Și uită așa am ajuns la Sebeș unde ne-am găsit cazare la hotelul Leul De Aur, un loc superb în care am avut tot ce era nevoie pentru ca timpul petrecut în acea zonă să fie cât mai frumos.

 

Ne-am simțit foarte bine la hotelul Leul De Aur care își încântă oaspeți cu cele mai bune dotări care se regăsesc în camere, apartamente,  restaurant, în plus e și un salon cu șemineu pentru ca fiecare turist să-și creeze momente de neuitat. Tot aici se află o sală de conferințe care e dotată în așa fel încât orice eveniment să fie unu de succes.

În restaurantul acestui hotel se pot organiza petreceri la care părinții au ocazia să se distreze în voie, în timp ce copiii lor se vor juca în spațiul amenajat pentru ei, unde își vor face noi prieteni.

Eu, prietena mea și cei doi amici ai noștri am optat pentru unul dintre apartamente din acest hotel pentru ca să fim cu toți la un  loc. Am avut un apartament curat, aerisit, luminos, foarte frumos aranjat, dotat cu aer condiționat, cu răcoritor și televizor.

Baia strălucea de curățenie, aici am găsit prosoape de un alb imaculat și pufoase, iar în aer se simțea un miros de lavandă care ne-a dat o stare de relaxare. Și după  ce am făcut un duș ne-am odihnit în paturile confortabile cu lenjerie curate în care m-am simțit ca o prințesă. Mă simțeam  atât de bine încât am adormit.

Afară deja se înserase când m-am trezit și pentru că prietena nu mai era lângă mine m-am dat jos din pat și m-am dus în camera băieților dar nici ei nu erau acolo. Atunci l-am sunat pe unul dintre  băieți care mi-a spus că erau afară și că mă așteptau ca să mâncăm.

M-am îmbrăcat în grabă într-o rochie lejeră și m-am dus pe terasa  din curtea hotelului unde ai mei prieteni erau așezați la o masă pe care era un tort mare. În timp ce mă îndreptam spre acest loc ei s-au ridicat în picioare și au început să cântă mulți ani trăiască.

A fost un moment în care acei oameni dragi mie și-au arătat  iubirea ce o au față de mine și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că ei fac parte din viața mea. În acea clipă am alergat spre ei și i-am îmbrățișat și le-am spus cât de mult îi iubesc și că le sunt recunoscătoare pentru toate momentele petrecute împreună. Ei sunt prietenii care m-au sprijinit când mi-a fost cel mai greu, dar au trăit fiecare bucurie alături de mine, ca și acea seară în care am sărbătorit cea de-a 33 aniversare a mea.

Am petrecut până târziu savurând din preparatele făcute în bucătăria hotelului Leul De Aur și care au fost foarte delicioase. A fost o seară care va rămâne în sufletul meu pentru totdeauna, asta pentru că eu și prietenii mei ne-am simțit bine în acest loc ideal pentru a-ți petrece timpul alături de cei dragi.

Acel apartament din hotelul Leul De Aur a fost casa noastră timp de o săptămână în care am explorat toate locurile din zonă și am mai aflat frânturi din istoria României. Spun casă pentru că pe toată perioadă șederii la acest hotel ne-am simțit ca acasă, iar pentru că noaptea mă odihneam bine, am putut să mă bucur de fiecare drumeție.

O vacanță surpriză pe care aș mai repetat-o oricând fără să schimb absolut nimic, ba mai mult aș alege să mă cazez tot la hotelul Leul De Aur  pentru că e un loc superb.

Motivul care m-a determinat să scriu acest articol, e acela de a  veni în  ajutorul celor care încă nu s-au decis unde să se ducă în concediu.  Le recomand să  viziteze Transilvania, o zonă care trebuie văzută și în plus la hotelul Leul De Aur vor găsi cea mai bună cazare din Sebeș. Pentru mai multe informații despre  acest hotel puteți intra pe pagina de facebook.com/leul.de.aur/.

Până data viitoare vă doresc numai bine!

 

Datele contact

Telefon:
0771 136 525
0258 734 500

Mail:

office@leuldeaur.com

2 Replies to “Hotelul Leul De Aur oferă cea mai bună cazare din zona Sebeș”

  1. Ramona Lengyel says: Răspunde

    Am aflat informații interesante, mulțumesc pentru articol!

Lasă un răspuns