I-am cumpărat nepotului meu jucării și jocuri pentru copii de pe Negociat.ro

Viața ne oferă surprize plăcute și neplăcute. Ceea ce se petrece acum în lume cu această pandemia de coroanavirus era de domeniu fantastic în urmă numai cu șase luni. Dacă vedeam un film cu asemenea scenariu, majoritatea dintre spuneam că se exagerează mult. Dar ceea ce se întâmplă ne arată că nimic nu e imposibil, că orice poate fi plauzibil.

Din păcate evoluția tehnologiei moderne se dovedește că nu poate să ne apare ce nenorociri cum e acest virus care a ucis atâția oameni în toată lumea.

Cel mai grav lucru este că lumea se va schimba din cauza acestui virus. O să ne îndeplinim unii de alții. Poporul român avea această calitate sa fie cald, amabil, ospitalier, sa ne arată afecțiunea față de cei dragi. Aceste lucruri vor dispărea încet încet și asta nu e bine deloc.

Eu am suferit foarte mult in această perioadă pentru că am fost nevoită să stau departe de cei dragi. Având un loc de muncă care trebuie să fiu in contact cu oamenii, am preferat să nu mai vizitez pe nimeni din familie până acum vreo două săptămâni. Bineînțeles că am ținut legătura cu părinții, fratele și cu nepotul cu ajutorul internetului.

Cel mai mult mi-a dus lipsa băiatul lui fratele meu, avem o relație specială. Pentru mine acest copil înseamnă tot ce e mai frumos în viață. Nu pot să explic de ce simt asta, de când s-a țin foarte mult la el. Doi ani a stat mai mult cu mine și cred că s-a creat între noi o legătură foarte strânsă..

I-am cumpărat sute de jucării până acum, taica-sau mă ceartă mereu că îl răsfăț prea mult, dar nu pot să mă abțin. Și în această pandemie cat nu ne-am văzut i-am luat jucării și i le-am trimis acasă la fratele meu prin curier. Ieșea de fiecare dată cu scandal, mă făceau nebună că îi cumpăr atâtea. Pe mine mă durea undeva de ceea ce spunea fratele, mă interesa doar bucuria din glasul băiatului când vorbeam la telefon.

De fiecare dată am cumpărat jucării de pe site-ul Negociat.ro pentru că acest magazin online oferă o gamă largă de jucării și jocuri pentru copii la cele mai bune preturi. Mie îmi place foarte mult că am posibilitatea să aleg jucării sau jocuri care de care mai drăguțe, mai interesante și mai atractive pentru un copil. Pentru mine contează foarte mult ca copilul să fie de fiecare dată surprins și tu n același timp fericit de jucăria primită.


Acum două săptămâni când ne-am văzut față în față după trei luni i-am dus o nouă mașinuță comandată tot de pe site-ul Negociat ro. A fost o revedere de neuitat, nu l-am văzut niciodată atât de fericit. Nu m-am lăsat să plec acasă, a trebuit să rămân peste noapte la fratele meu să dorm împreună cu el.

In zilele ce au urmat, ne-am văzut mai des având grijă să mă protejez atent la serviciu și unde mai merg. Mie nu mai îmi e frică de acest virus, nu spun ca alții că nu există, că e o minciună. Eu cred că totul ce se spune e adevărat, dar sunt de părere că dacă respecți regulile nu ai cum să pățești nimic.

Dacă aveți copii, vă recomand cu toată dragostea site-ul Negociat.ro. Îl puteți găsi pe Facebook la adresa: https://www.facebook.com/negociat/ și pe Youtube la adresa: https://www.youtube.com/c/NegociatRo.
Numai bine și să auzim doar vești bune.

Lasă un răspuns