I-am făcut rost vărului meu de bandă adezivă

Azi mi-a făcut o vizită un văr cu care mă înțeleg foarte bine, mi-a adus un cadou superb de Crăciun. Povestind noi despre una alta, mi-am adus aminte ce surpriză mi-a făcut în urmă cu un an tot în această perioadă. Acest văr a fost plecat mulți ani în străinătate, dar am păstrat legătura, vorbeam mereu pe internet.

Acum un an nu mai dădea niciun semn de viață, chiar m-am speriat, nu-mi răspundea la mesaje, nici ls telefoane, nu mai făcuse așa ceva niciodată. Mare a fost surpriza când m-am pomenit cu el la ușă. In primele secunde nu am știut cum reacționez, am rămas nemișcată. Atunci el m-a îmbrățișat strâns. După ce mi-au trecut emoțiile, am inceput să-l cert de ce nu m-a anunțat, de ce nu a dat niciun semn de viață

El s-a motivat spunându-mi că avuse multe pe cap in ultimele săptămâni, a trebuit să aranjeze toate lucrurile pentru a pleca liniștit acasă.

Când mi-a zis că a luat decizia sa rămână definitiv în România, am sărit în sus de bucurie. După sărbătorile de iarnă și-a deschis un mic magazin.

Speram să-i meargă bine afacerea, dar a venit pandemia și totul a fost dat peste cap. Îmi era teamă că va renunța si va pleca din nou undeva în străinătate, dar nu a fost așa. A găsit soluții ca magazinul să meargă. A început să livreze produse la domiciliu. Acum vreo două luni mă sună disperat că nu mai are benzi adezive pentru lipirea cutirilor.

Nu se așteptase să aibă atâtea comenzi și a rămas fără benzi adezive. Știa că eu am informații despre toate cele, că știu de unde să lucruri de calitate. L-am ajutat și când și-a deschis magazinul să-și cumpere tot ce-i trebuia. Și de data asta l-am ajutat cu ajutorul unui amic care lucrează în domeniu.

L-am sunat și l-am întrebat de unde pot lua benzi adezive de calitate la un preț bun. Prietenul meu m-a sfătuit să intru pe un site, acolo voi găsi ceea ce îmi doresc.

Fără să mai stau pe gânduri, l-am anunțat pe vărul meu că știu un site care vinde benzi adezive la un preț bun. Vărul a spus că se uită și mă va informa dacă îi place sau nu.

A doua zi mă sună cu bucurie în glas să mă întrebe de unde am aflat despre acest site deoarece benzile vândute aici sunt mult mai ieftine decât cele cumpărate de el în urmă cu câteva luni. I-am răspuns râzând că sursele mele și ele nu se spun niciodată.

De atunci a comandat de pe acel site benzi adezive de mai multe ori, se pare că m-am temut degeaba că afacerea nu va avea viață lungă. In ciuda pandemiei, vărul meu și-a dublat numărul clienților pe parcursul anului acesta. Asta înseamnă că cine se pricepe la afaceri, se descurcă in orice situație. Dacă ești inventiv, muncești și ești amabil cu oamenii, totul descurce așa vrei tu. Dacă te lași doborât de primele obstacole venite în cale, atunci nu ai nicio șansă să reușești.

Azi am râs despre cele întâmplate anul trecut și de-a lungul anului asta. In ciudat distanței sociale pe care a trebuit s-o păstrăm, a fost un an bun pentru noi.

Relația noastră s-a strâns mai mult. Știind că e aproape de mine, m-am simțit mai în siguranță. Știu că mă bazez pe el in orice situație și la orice oră din noapte sau zi.

Așa am fost de mici, am crescut împreună și el a fost ca un un frate mai mare pentru mine care avea mereu grijă de mine să nu pățesc nimic.

Contact:

ADRESA: Str. Garii Nr. 4B, Alba Iulia 510194, Romania

TELEFON: +40 735 730 227

Facebook: KangooPack

Lasă un răspuns