I-am luat mamei folie de protecție și husă pentru telefon

In urmă cu o lună a fost ziua mamei mele, a împlinit o frumoasă vârstă. Înainte de aniversarea ei, eu împreună cu fratele meu ne-am înțeles să-i facem cadou un telefon nou. Avea unu cu ecranul crăpat, bateria nu mai ținea nici ea prea mult. În ultima vreme mama a devenit o mare fană a internetului, își petrece multe ore pe rețelele sociale vorbind cu prieteni virtuali. Dar am observat că și se informează despre orice se întâmplă în România și în străinătate. Deseori am surprins-o nervoasa că nu-i merge telefonul așa cum vrea.

M-am gândit că merită un telefon nou de calitate să se bucure de ceea ce îi place acum la bătrânețe după ce a făcut atâtea sacrificii pentru ca noi să fim bine, să avem o viață frumoasă. I-am propus fratelui meu să punem bani jumate-jumate pentru a putea să-i luăm un telefon performant din toate punctele de vedere. Fratele nu a comentat, a fost de acord.

În ziua aniversării i-m dat mamei cadoul. Normal că nu se aștepta la așa ceva, ne-a certat de ce am cheltuit atâția bani. Dar apoi s-a bucurat de noua ei jucărie, l-a studiat toată ziua.

De câte ori o vizitez, o văd stresată când are telefonul in mână. Prima dată când am observat, nu mi-am dat seama de ce reacționează așa.  Am înțeles motivul mai târziu, îi e frică să nu cumva să-l scape din mână să se crape ca celălalt. Nu vrea să-i facă ceva având în vedere câți bani am dat pe el.

Nu m-am gândit că va avea această problemă, dar o voi rezolva cu ajutorul Moșului Crăciun. Ieri am căutat folii Samsung, am găsit o ofertă bună pe un site. Tot acolo am dat peste oferte bune de huse Samsung. I-am comandat și o folie protectoare pentru telefonul ei Samsung și o husă compatibilă.

Folia Samsung Galaxy S9 de protecție o va scuti de emoțiile crăpării sau zgârierii ecranului telefonului. Va putea să-l utilizeze fără nicio grijă că va păți ceva jucăria ei nouă.

folie Samsung phone guard

Husa de protecție o va ajuta sa protejează telefonul de crăpării sau zgârieturi de orice gen pe spatele smartphone-ului. In acest fel nu mai sta stresată că dacă scapă cumva telefonul, îl deteriorează.

Mama are obiceiul să mai scape obiecte pe jos, să facă câte ceva in fiecare zi neașteptat. Se întâmplă aceste lucruri pentru că are probleme de sănătate. Nu-mi fac griji pentru asta, obiectele se repară, se cumpără altele noi. Pentru mine e important ca mama sa fie bine și să fie fericită cât mai trăiește, să se bucure de ceea ce îi place in viață. Dacă  ei îi place să-și petreacă timpul pe internet, nu am nimic împotrivă. Fratele mai comentează că nu e sănătos ceea ce face, că ar trebui să se plimbe mai mult, să aibă prieteni reali cu care să se simtă bine. Așa ar fi ideal, dar dacă pe ea internetul o face fericită, eu sunt alături de ea.

Sper că după ce îi va aduce Moșul folie de protecție și husă de protecție, nu va mai  avea teamă că telefonul cel nou poate păți ceva in caz că îl scapă pe jos sau nu știu ce îi face.

Pentru a o convinge de aceste lucruri, o pun să citească un articol foarte interesant despre folile telefoanelor Samsung. Cred că acest articol o va determina să nu mai fie atât de stresată că jucăria ei prețioasă va mai fi păți ceva.

Abia aștept să fie Crăciunul, să fim împreună mai mult timp. Pentru noi sărbătorile de iarnă sunt deosebite. Mama ne-a învățat de mici ce înseamnă cu adevărat sărbătoarea Crăciunului. Respectăm in fiecare an tradițiile, încercăm să fim persoane mai bune. De  fiecare dată ajutăm in această perioadă o familie săracă sau copii orfani.

Crăciun fericit tuturor!

Articol scris de Ramona Lengyel

Lasă un răspuns