I-am luat unui văr o salopetă de lucru

Un văr cu care mă înțeleg foarte bine, îmi e ca un frate, s-a angajat de curând la un service auto. M-am bucurat pentru această reușită a lui. Știu cât de mult și-a dorit acest lucru. Duminică a fost ziua acestei rude ale mele. Normal că am fost invitată să petrecem împreună această aniversare.

M-am tot gândit ce cadou să-i iau. Doream sa fie un lucru util, in același timp să-i și placă foarte mult. Prietena mea cea mai bună mi-a dat și de data asta o idee excelentă. Cu câteva săptămâni în urmă ea i-a luat iubitului ei un echipament de protecție de pe un site care a obținut o certificare – Oeko-Tex® Standard 100. Acesta este un sistem de certificare pentru produsele textile fabricate din materiale evaluate ca fiind inofensive pentru sănătatea umană. Testarea este efectuată de 17 institute de testare care împreună formează asociația internațională Oeko-Tex®. Criteriile după care acestea sunt evaluate, sunt bazate pe cercetări recente și sunt actualizate în permanență.

Firma Ronsal Protect are această certificare la trei dintre colecțiile de produse echipamente de protecție care le vinde pe site.

Auzind aceste informații despre firma menționată am intrat pe site să văd ce as putea cumpăra pentru vărul meu.

Prin o mulțime de produse de echipamente de protecție am dat peste salopete de lucru. Mi s-a părut o idee bună să-i iau o salopetă de lucru de calitate în cate va munci comod și în același timp ușor pentru că acest echipament de protecție este o pereche de pantaloni cu pieptar care are genunchii întăriți, cu buzunar pentru genunchiere, buzunar multifuncțional pentru scule. Pe picior are buzunar la spate si buzunar pe pieptar. Elementele reflectorizante foarte utile pentru echipamentele de protecție nu lipsesc. Salopeta mai are tighel decorativ și cusături duble. Opțional am putut să cer firmei să imprimeze numele service-ului unde s-au angajat fără să plătesc ceva în plus.

Această salopetă are celebra certificare internațională Oeko-Tex® menționată mai sus. Asta înseamnă că am garanția că acest produs este un echipament de protecție de calitate care îl va proteja pe vărul meu când va fi nevoie. Acest lucru m-a încântat cel mai mult.

Eram sigură că îi va plăcea mult cadoul luat. Când am ajuns la el și a desfăcut darul, s-a bucurat foarte mult. Mi-a spus că era cadoul perfect pentru el. Nu-ți dădea seama cum reușesc întotdeauna să-i iau cele mai bune daruri care sunt utile și cu impact mare asupra lui.

Luni deja s-a îmbrăcat cu salopeta de lucru la service-ul auto unde lucrează. Mi-a dat telefon să-mi zică că toți colegii l-a întrebat de unde are salopeta. M-am bucurat pentru această veste. Știu cât de mult își dorește să fie văzut bine la noul loc de muncă. I-am sugerat să-i sfătuiască pe colegii săi să-și cumpere și ei echipamente de protecție de la această firmă că sunt de calitate și certificate internațional că oferă protecție maximă..

După ce am terminat convorbirea, i-am trimis un mesaj cu adresa site-ului de unde am luat salopeta de lucru. Chiar îmi doresc ca colegii vărului meu să-și cumpere și ei echipamente de protecție de pe acest site care oferă garanția maximă prin certificarea internațională Oeko-Tex® , că produsele chiar îi protejează pe cei care le folosește.

Sunt de părere că este absolut necesar să avem echipamente de protecție de cea mai bună calitate la locul de muncă, că oricât de inofensivă ar fi treaba pe care trebuie s-o facem la serviciu, nu se știe niciodată ce se poate întâmpla într-o clipă de neatenție. Eu am echipament de protecție la locul de muncă de când m-am angajat prima dată. Aveți grijă de voi! Numai bine tuturor!

 

 

 

 

 

 

 

3 Replies to “I-am luat unui văr o salopetă de lucru”

  1. Wow! Ce salopete super! O să-i iau și fratelui meu una.

  2. De curând i-am cumpărat tatălui meu o asemenea salopetă, e foarte calitativă și comodă în același timp. Chiar îți mulțumesc că mi-ai recomandat-o!

  3. Ute o idee buna pentru un cadou cslitativ facut cuiva drag care e o fire muncitoare. Multumesc pentru srticol.

Lasă un răspuns