Îmi anunț participarea la Spring SuperBlog 22

 

A venit primăvara în sfârșit, deși observ că iarna nu se dă bătută încă. Dar până la urmă va trebui să-și ia rămas bun de la noi și să lasă primăvara să ia viață.

Odată cu venirea primăverii calendaristică, a început și cel mai mare concurs de bloggeri din România. Nu știți despre ce este vorba? Vă spun eu acum, este vorba despre Spring SuperBlog 22,  care se desfășoară în fiecare an începând cu 1 martie.

Cu acest articol, îmi anunț participarea la Spring SuperBlog 22. Nu e prima dată când întru in această competiție, am mai participat cu drag și la alte ediții.  In fiecare an am învățat lucruri noi care m-a făcut un blogger mai bun.

Spring SuperBlog este cel mai important eveniment al superbloggerilor din România. Dacă dorești să devii un blogger respectabil, trebuie neapărat să participi măcar la o ediție al acestui concurs minunat. Îți garantez, că vei învăța multe lucruri noi, care te vor ajuta pe viitor să scrii din ce în ce mai bine, pentru a deveni un blogger respectat.

Sper sa fac o figură frumoasă în această ediție. Îmi doresc foarte mult să am inspirație, să scriu articole de calitate pe placul juraților.

Urez succes tuturor concurenților, cel mai bun să câștige! Numai bine!

 

 

 

 

Lasă un răspuns