Îmi iau anvelope de la AnveloStar pentru a mă bucura de pasiunea mea

Oamenii caută cu disperare drumul spre fericire toată viața, unii îl găsesc repede, alții mai târziu și foarte mulți niciodată. Motive sunt o mulțime. Nu știu dacă ați observat că putem găsi oricând un argument la orice greșeală făcută, asta învățăm de când suntem copii, mai ales dacă avem o familie mai bună.

Avem obiceiul să ne plângem că avem o viață rea, că ne-am săturat de atâtea necazuri, că nu întâlnim persoane potrivite, că nu avem noroc de un serviciu bun etc.

Sunt de părere că oricât de urâtă ne-ar fi viața, există numeroase modalități prin care putem găsi portițe mici pe unde avem posibilitatea să intrăm și să vedem luminița de la capătul drumului fericirii.

O portiță pe care ar trebui s-o găsim toţi în viețile noastre sunt pasiunile care ne-ar putea aduce multe satisfacții. Aud deseori că nu e posibil să ne bucurăm de un anumit lucru dacă avem o viață atât de urâtă. Am convingerea că e o părere greșită pentru că n-ai cum să nu simți o bucurie atunci când te uiți sau faci ceva cu pasiune. Cuvântul pasiune se traduce prin bucurie.

În cazul meu, nu știu cum ar fi viața mea fără pasiunile mele. Una dintre ele este șofatul, m-am luptat foarte mult să-mi cumpăr o mașină într-o stare bună. Am fost tare fericită că am reușit să am propriul meu autoturism.

În toamnă am reușit să-mi cumpăr anvelope de iarnă de pe site-ul Anvelostar.ro. Urmează să-mi iau anvelope de vară. Primul site în care am intrat să văd ofertele a fost tot Anvelostar.ro. Când am văzut ce preț au anvelopele Debica PASSIO, modelul ce îmi trebuie mie, n-am mai căutat pe alte site-uri pentru că prețul e foarte bun.

Acest tip de anvelope de la firma Dedica, este modelul Passio cu dimensiunea 135/80/R13 70T, ce nu e marcat M+S. Anvelopele pot atinge viteza 190m/h și pot suporta greutate de 70 de kg. Clasa lor de eficiență a lor este F. Aderența lor pe drum umed este C, iar nivelul de zgomot este 68. Acest tip de de anvelope nu are „Run On Flat”.

Mai vreau să iau anvelope pentru mașina lui fratele meu. El m-a rugat să-i cumpăr și lui anvelope tip Linglong, model R701.

Aceste anvelope au dimensiunea 165/70/R13, ele sunt marcate M+S, pot atinge viteza 140m/h, pot suporta greutatea 79 de kilograme. Au aceeași clasă de eiciență F. Aderența lor pe drum umed este E. Nivelul de zgomot este 70. Nici acest tip de anvelope nu are „Run On Flat”.

Aseară am citit un articol interesant despre anvelope, am aflat informații utile despre schimbarea cauciucurilor de iarnă cu cele de vară.

Când mă plimb cu mașina, simt că viața mea se oprește în timp, uit de tot și de toate. Acest efect are orice pasiune asupra unei persoane dacă este cu adevărat pasionat de un lucru anume.

Dacă un om poate să-și elibereze mintea de gândurile rutinei zilnice cinci minute, o oră sau mai mult, atunci poate să-și găsească acea portiță cu ajutorul căreia va vedea calea cea bună spre drumul fericirii.

2 Replies to “Îmi iau anvelope de la AnveloStar pentru a mă bucura de pasiunea mea”

  1. Frumoasă pasiune ! Acest articol a picat la țanc, chiar sunt în căutarea unor anvelope de vară.

  2. Asa e. Un hobby ne poate destresa si ne poate ajuta sa ne regasim. Si eu sunt pasionata de calatorii, mai ales cele cu masina. Si pentru ca orice masina are nevoie de anvelope bune pentru a rula in siguranta, voi tine minte recomandarea ta, mai ales ca sunt preturi pentru orice buzunar.

Lasă un răspuns