Ioana Ignat de la Vocea României și-a lansat prima ei compoziție

Vă sună cunoscut numele Ioana Ignat? Probabil că cei care au urmărit emisiunea „Vocea României “ de la Protv vor spune da.

Ioana Ignat e o fată talentată ce a ajuns până în finala renumitului concurs de muzică de la Protv. Deși a trecut doar o lună de la terminarea Vocii României, Ioana debutează pe piața românească muzicală cu o compoziție proprie ce se numește „Dor de iarnă “.

Ioana a declarat: „Iarna este un anotimp încărcat de melancolie, care mă îndeamnă să scriu piese de dor. Totul a pornit de la instrumentalul acestei melodii, a cărui temă de pian mi-a plăcut din prima clipă şi care m-a inspirat. Compoziţia a curs de la sine şi în două ore aveam piesa aproape gata “.

Ioana a compus și versurile melodiei. La reușita cântecului a mai contribuit și Damian Drăghici.

Piesa este produsă de Mirela Ursache. Cântatul live cu instrumente a fost asigurat de: Gabriel Drăgan, la tobe, Alex Gavril la chitară, şi Mirela Ursache la pian. „Dor de iarnă “este o coproducţie Universal Music şi Green Eye Music.

Să-i urăm succes Ioanei Ignat acum la început de carieră în lumea muzicală românească. E o fată talentată care merită să reușească.

Din păcate nu toți artiştii talentați reușesc să ajungă acolo unde doresc din diverse motive. Unii nu au capacitatea să aleagă calea cea bună pentru a avea posibilitatea să-și construiască o carieră de succes de lungă durată. Alții cad în capcanele vieții și nu-și mai doresc să-și mai continue cariera, să fie mereu sub presiune de a face creații care să atragă publicul și să nu-și dezamăgească fanii.

Pe lângă asta artiştii trebuie sa fie atenți la mass-media care îi urmăresc non-stop și îi prind că fac ceva rău, le pot distruge cariera, chiar și viața.

Cu toate astea cred că fiecare om are datoria să lupte pentru talentul cu care s-a născut. Acest talent e divin și trebuie folosit este părerea mea.

Sursa știrei: http://traiestemuzica.ro/

Lasă un răspuns