Katy Perry lansează singe-ul ” Chained To The Rhythm”

Katy Perry a lansat un nou single, care se numește:” Chained To The Rhythm”. Această piesă este electro-pop, făcută în colaborare cu Skip Marley, nepotul lui Bob Marley și din cauza asta cântecul are influențe reggae. La compoziție și producție piesei au lucrat Sia și Max Martin, sound-ul disco abordat în piesă aduce publicul înapoi în timp.


” Chained To The Rhythm” este prima piesă lansată de pe noul album a artistei care va fi scos pe piață în acest an.
A fost lansat și un videoclip la această piesă. El are versuri haioase. Rolul principal din clip este jucat de Mr. Parsons, un hamster simpatic care roade diverse preparate culinare gătite tacticos într-o bucătărie micuță.
Videoclipul este regizat de Aya Tanimura. Producătorii sunt Cailin Lowry și Nicholas Ruff.
” Chained To The Rhythm” va avea în curând și de un videoclip cu Katy Perry. Artista a publicat acum câteva zile un teaser intrigant, în care vedeta are legat de picior un imens glob disco.

Katy Perry va cânta live în premieră single-ul ” Chained To The Rhythm” la gala Grammy de anul acesta, ce va avea loc noaptea asta. În același evenimentului vor mai cânta Adele, John Legend, Daft Punk, Metallica și Lady Gaga.

Se aude că la Premiile Grammy Lady Gaga va cânta împreună cu Metalica. Va fi un moment interesant.

Anul trecut în luna august, Katy Perry a scos single-ul ” Rise”, care a fost parte a campaniei de promovare a Jocurilor Olimpice de vară de la Rio, din Brazilia.

Katy este de 16 ani în showbiz și a vândut peste 100 de milioane de discuri global. Este prima artistă care a a ajuns la un miliard de vizualizări pe Vevo  (YouTube) cu videoclipul piesei „Dark Horse„.

După o lună Katy Perry  atinge miliardul şi cu videoclipul piesei „Roar„.

 

Lasă un răspuns