La un Birou reglabil pe înălțime ales de pe birouconcept.ro  vom lucra mai ușor și cu spor

Pe toate le putem cumpăra sau să le facem, mai puțin iubirea unui om, ea se seamănă în suflet lui încă de mic prin dăruia adultului. Ca să învețe să ofere dragoste, copilul trebuie mai întâi să se simtă iubit. Și cea mai ușoară dragoste  pe care o putem s-o obținem e a unui copil pentru că el însuși e iubire. Prin zâmbetul lui se vede puritatea sufletului  care e Divine, e așa cum l-a creat Tatăl. Copiii sunt daruri ceresc, sunt ca niște flori în grădina noastră, de care trebuie să ne îngrijim  cu toată atenția și dragostea. Să veghem cum ei cresc, să le arătăm drumul cel bun, să-i ajutăm să-și dezvolte și cel important să se descopere pe ei însușii.

Pornind de la ideea de a îi ajuta pe copii să se dezvolte cât mai frumos, de când sunt mătușă a două fetițe gemene încerc să fiu cât mai aproape de ele și le arăt dragostea mea. Când le am prin preajmă mă simt  cel mai bine, mă joc cu ele, îmi povestesc ce au mai făcut, cum se descurcă la școală și îmi crește inima de bucurie  să observ cât de frumos sunt educate de părinții lor. Ele îmi spun și orice dorință, așa cum la începutul de an școlar mi-au spus că și-ar dori un birou mare ca să poată să-și facă împreună temele. Dar din cauza diferenței de înălțime și faptul că una dintre ele e stângace trebuia să aibă fiecare câte un birou.

Știu ce  legătura  puternică  este între nepoțele mele și cât de  mult le ajută să-și facă temele împreună. Atunci am început să caut pe Birouconcept.ro de unde mi-am achiziționat  biroul din categoria birouri reglabile pe înălțime. Pe acest site se găsesc cele mai noi modele de birouri și scaune de birou fie pentru acasă sau pentru companii. Un birou trebuie să ne oferă în primul rând confort, acea stare de bine   încât să fim inspirați. E acel loc unde cei mai mulți dintre noi ne petrecem cea mai mare parte din zi scriind, lucrând la diferite proiecte sau învățăm.

Deoarece  în  spatele site-ului Birouconcept.ro sunt niște oameni care înțeleg importanța unui birou, fac în așa  fel ca timpul nostru de lucru să devină mai plăcut. Și din acest motiv ei încearcă să ne propună cele mai bune variante de birouri. Mulțumită acestor oameni acum am spațiul meu de lucru la care am visat de mult și biroul de pe acest site este exact ce îmi trebuia.

Este un birou reglabil menit să oferă confort, este din lemn provenit din silvicultară durabilă și cu reglare electromotoare a înălțimii de la 650 la 1280 mm, ceea ce înseamnă că  îl pot regla la înălțimea potrivită mie astfel încât statul la birou să fie cât mai confortabil.  Reglarea înălțimii se face din două butoane care se află sub birou.  Încă un lucru care îmi place la acest birou este faptul că partea din spate este mai înaltă astfel nu-mi mai cad lucrurile pe jos, iar plăcuța  pe deasupra e făcută pentru a pune poze și obiecte dragi mie.

E colțișorul meu de creativitate și de inspirație, acum munca la birou pentru mine a devenit foarte plăcută și comodă. L-am așezat în fața geamului pentru a putea să privesc natura și apoi s-o descriu în sute de pagini. E locul meu unde îmi las imaginația să mă ducă departe, pe malul mări și parcă aud valurile în timp ce nisipul îmi gâdile tălpile. Uneori mă trezesc pe un vârf de munte și de acolo de sus lumea pare atât de mică încât o pot cuprinde într-o singură fotografie. E o senzație minunată să  călătorești  puterea  minți stând pe scaunul din fața biorului tău.

Un birou  ales cu grijă poate oferi confortul pe care mi-l doream și pentru nepoțelele mele și ținând cont de ceea ce mi-au spus,  am vrut să le fac un dar de începerea anului școlar. Așa că nu aveam cum să ratez ocazia să le îndeplinesc  dorința și am ales de pe Birouconcept.ro un birou reglabil care este potrivit lor.

Este vorba despre biroul reglabil pe înălțime cu două blaturi din melamină pal (MFC), grosime între 19 și 25 mm,  picioare H cu reglare electrică a înălțimii în raza de 650 mm (eup3). Un birou care le-a adus bucurie nepoatelor mele și datorită tehnologiei lui cu care este prevăzută acum au posibilitatea de a-și face temele împreună. Cele două blaturi sunt reglate  după înălțimea lor oferindu-le o poziție corectă a spatelui ceea ce pentru un copil este foarte importantă.

Reglajul acestui birou este ușor de făcut și asta datorită panoului de control cu protecție împotriva supraîncălzirii și funcție de memorie pentru trei înălțime. Un sistem simplu de folosit așa încât fetele își pot regla înălțimea biroului oricând vor simt nevoia fără  a le cere ajutorul părințiilor.

Cu alegea făcută de pe Birouconcept.ro nu doar le-am îndeplinit dorința nepoțelelor mele ci le-am sporit plăcerea de a-și face temele, de a fi mai creative atunci când pictează sau fac lucru manual. Ele sunt foarte mulțumite de acest birou  lucru care pe mine mă bucură și sunt sigură că a fost cel mai potrivit dar  de început de an școlar.

Piesele de mobilier birou de pe Birouconcept.ro sunt lucrate în așa fel  încât să devină sursa noastră de inspirație, au puterea să  ofere  acea plăcere de a lucra. Și cred că un astfel de birou ar trebui să fie în fiecare casă sau firmă.  Așa că vă invit să accesați pagina de Facebook.com/birouconcept ca să vedeți cele mai noi modele de birouri și cu siguranță unul dintre dintre va fi potrivit pentru voi.

Până data viitoare, numai  bine!

Lasă un răspuns