LaLiga revine in viețile noastre

După trei luni de așteptare, LaLiga revine in viețile noastre. Cine iubește fotbalul, mai ales fotbalul de calitate, cu siguranță a suferit în această perioadă de timp în care LaLiga s-a întrerupt din cauza pandemiei de coroanavirus.

Nu s-a mai întâmplat să-l nu vedem pe Messi că face o o faza frumoasă. Asta a fost situația, să sperăm că va redeveni la normal. Să sperăm că jucătorii vor rezista la efort după așa o pauză mare.

Sa ne bucurăm că LaLiga nu s-a întrerupt de tot așa cum v/s-a întâmplat în Franța. Cred că nu era posibil cu rivalitatea dintre Real Madrid și Barcelona. Acest campionat e foarte strâns, niciuna nu a strălucit prea mult în acest sezon. Barcelona evin față la trei puncte.

LaLiga începe joi 11 iunie cu meciul: Sevilla – Betis, ora 23:00. Vineri 12 iunie vor juca: Granada – Getafe, ora 20:30 și Valencia – Levante, ora 23:00

Sâmbătă 13 iunie vor juca: Espanyo – lAlaves, ora 15:00; Celta Vigo – Villarreal, ora 18:00; Leganes – Valladolid, ora 20:30 și Mallorca – Barcelona, ora 23:00.

Duminică 14 iunie vor juca: Ath. Bilbao – Atl. Madrid, ora 15:00; Real Madrid – Eibar, ora 20:30 și Real Sociedad – Osasuna, ora 23:00.

Bucurați-vă de fotbal de calitate! Vizionare plăcută! Sa câștige cei mai buni!

Lasă un răspuns