Liga 1 revine la viață

Așteptarea a luat sfârșit, fotbalul românesc revine in casele noastre din 12 iunie. Cine iubește acest sport a avut de suferit trei luni din cauza pandemie de coroanavirus. Asta e, nu am avut de ales.

Peste o săptămână totul va fi o amintire urâtă. Televiziunile de sport vor avea iar audiențe record la certurile personajelor principale din fotbalul românesc. Vom asista din nou la tot felul de jigniri, la greșeli de arbitraj de tot râsul, întrebări fără răspunsuri etc.

Ceva va fi în premieră, nu vom mai auzi pe teren tot de pe înjurături ca la ușa cortului venite din partea suporterilor din tribune. Fotbalul e frumos cu suporteri, se știe asta, dar la noi câteodată îți vine să spui sa se joace cu triburile goale decât să auzi atâtea lucruri josnice din partea suporterilor.

Deci, vineri 12 iunie incepe bătălia pentru campionat și lupa pentru evitarea retrogradarii.

Vineri 12 iunie e meciul pentru campionat Univ. Craiova – FC Botoșani, ora 22:00.

Sâmbătă 13 iunie sunt meciuri pentru evitarea retrogradarii:

FC Voluntari – Academica Clinceni, ora 14:30; Sepsi Sf. Gheorghe – FC Hermannstadt, ora 17:00; Dinamo București – Chindia Târgoviște, ora 20:00;

Duminică 14 iunie sunt meciurile FC Viitorul – Poli Iași, ora 17:00 pentru retrogradare și CFR Cluj – FCSB, ora 20:00 pentru campionat.

Luni 15 iunie va fi meciul: Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaș, ora 20:00.

Vizionare plăcută! Să câștige cel mai bun

Lasă un răspuns