Mă bucur că am ajutat o prietenă cu detalii despre o agenție de traduceri

 

Acum o săptămână am avut o mare surpriză, a venit la mine în vizită o colegă de școală din clasele primare cu care am fost foarte bună prietenă. Am suferit mult atunci când ea a trebuit să se mute în alt oraș și să ne, despărțim.

Am ținut mulți ani legătura prin telefon, apoi am început să comunicăm prin intermediul internetului, dar nu ne-am mai văzut față în față niciodată. De câțiva ani ea locuiește în străinătate și din acest motiv nu ne-am văzut.

A fost o mare bucurie pentru mine s-o pot ajuta pe prietena mea într-o problemă. Ea căuta o agenție de traduceri cu experiență în domeniu ce are un departament de grafica intern pentru putea returna documentul tradus cu formatare identica celui original și o rețea de traducători nativi importantă.

Când a venit amica mea la mine în vizită, eu făcusem o traducere la agenția de traduceri Syncro Translation. Am apelat la această agenție pentru că asigură servicii de traduceri tehnice la standarde occidentale. Am avut nevoie de traducerea unei diplome școlare. Traducerea a fost făcută de un traducător nativ. Instituția unde am trimis actul a fost mulțumită de calitatea serviciului făcut de agenția Syncro Translation.

I-am spus prietenei mele că dacă intră pe site-ul agenției syncrotranslation.com are posibilitatea să vadă care va fi prețul real a traducerii pe care trebuie s-o facă. Pentru a afla costul traducerii poti introduce datele necesare in calculatorul de traduceri de pe site. Ea s-a bucurat că i-am spus de agenție, știa că eu îi fac doar sugestii serioase. Am scăpat-o de o grijă.

Din păcate vizita nu a durat foarte mult pentru că prietena mea avea multe de făcut. Dar acele minute cât am stat împreună au fost de neuitat. Azi m-a sunat să-mi spună că agenția i-a rezolvat problema ce o avea cu traducerea unui document. Mă bucur că am așa prieteni.

Lasă un răspuns