Mi-am luat la mașină anvelope de vară ieftine

În aceste zile mi s-a schimbat viața. O să vă povestesc în rândurile următoare și de ce. Familia mea a avut mașină de când sunt mică. Părinții m-au plimbat peste tot în țară. Nu m-am interesat niciodată vreo informație despre problemele mașinilor, despre regulile de circulație sau orice altceva despre autoturisme.

Nici când am crescut mai mare nu am nicio legătură ce anume legat de mașini. De exemplu nu mă vedeam niciodată că vreodată o să-mi iau carnetul de șoferi și o să am propria mașină.

Dar viața ne surprindă mereu când te mai aștepți mai puțin, nu e așa? În urmă cu două luni  am luat o decizie importantă. Am acceptat un loc de muncă la câțiva km de orașul unde locuiesc. Deși era jobul pe care l-am visat să-i obțin, am stat pe gânduri dacă îl accept sau nu pentru că  deplasarea la locul de muncă și înapoi acasă nu îmi era asigurată și nici mijloace de transport în comun nu aveam  de unde să le iau, nu există pe acea rută de drum.

Am vrut să renunț la job, dar părinții nu m-au lăsat, știau că îmi doresc să lucrez in acel domeniu de activitate. Au sărit cu gura pe mine să dau dovadă de maturitate, să-mi iau inima in dinți, să mă înscriu la școala de șoferi pentru a putea să merg la serviciu cu mașina. Atâta au insistat până m-au convins să încep școala de șoferi. La începutul lecțiilor de șofat cu instructorul am avut mari emoții, dar cu cât orele de conducere s-au desfășurat, an devenit tot mai stăpână pe mine.

Săptămâna trecută am dat examenul teoretic care mi s-a părut ușor. L-am luat fără nicio problemă. La examenul de conducere am avut ceva emoții, însă odată ce am pornit mașina, am fost stăpână pe mine, nu am făcut nicio greșeală. Am luat și acest examen cu brio. După ce s-a terminat totul, nu-mi venea să cred că voi avea carnet de conducere.

Între timp părinții au luat o decizie importantă, au făcut un credit in bancă să-mi cumpere o mașină de 7-8  ani vechime. Au găsit una bună pe un site pe internet. Eu nici nu am știut când a cumpărat-o, mi-au arătat-o doar când  a adus-o in fața blocului unde locuim.

Mașina este într-o stare foarte bună, doar anvelopele  au fost uzate, a trebuit să le schimbăm. Asta nu a fost o problemă pentru că am un prieten foarte bun care se pricepe foarte bine la mașini. A fost șocat când a aflat că fac școala de șoferi și plănuiesc să-mi cumpăr un autoturism știind faptul că reținerile mele erau mari față de avea carnet de conducere. După ce i-a trecut șocul, m-a sfătuit să intru pe un site unde sunt oferte de anvelope de vară la cele mai bune preturi de pe piață.

Cum sunt prietenă bună cu această persoană, nu am avut nicio îndoială că nu e adevărat ceea ce îmi spune. Eram convinsă că pe acel site chiar voi găsi anvelope de vară ieftine pentru mașina mea. 

M-am și informat despre diferențele dintre anvelopele de iarnă, vară sau all season. Puteți să citiți și voi aici despre acest subiect.

Am intrat pe acel site și am dat click imediat la anvelope. Împreună cu părinții mei am hotărât să cumpăr modelul de anvelope din imaginea de mai jos. Ieri a sosit coletul cu ele acasă. Azi au fost montate pe mașină. Totul este pregătit ca eu să încep să conduc, să mă duc cu mașina la serviciu.

Mă simt ciudat din cauza la ce se întâmplă în viața mea. Dacă cineva îmi spunea în urmă cu aproximativ o jumătate de an că voi obține un loc de muncă și că  îmi voi conduce propria mașină cumpărată de părinți, îi spuneam că e nebun. Nu credeam nicio secundă că este posibil așa ceva.

Azi l-am sunat pe amicul meu să-i spun că mi-am cumpărat  anvelope de pe site-ul recomandat de el. Sunt mulțumită de achităția făcută. Din conversația cu un vecin, am aflat că suma de bani cheltuită pe aceste anvelope a fost una mică în comparație cu alte oferte de anvelope de la firme de pe piață.

Acum abia aștept să încep să conduc mașina. Aștept să primesc adeverința care dovedește că am carnet de conducere. Săptămâna viitoare sper s-o primesc. Îmi doresc să fiu o șoferiță bună.

.

Lasă un răspuns