Mi-am luat o piesă auto de pe site-ul dezmembrări.ro

În rândurile ce urmează o să vă povestesc despre ce înseamnă o relație de prietenie adevărată. Mulți oameni spun că o fată și un băiat nu pot avea doar o relație de amiciție. Eu pot să vă confirm că este posibil și așa ceva. Cea mai apropiată relație de prietenie pe care o am, este cu un băiat. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani și nicio secundă nu s-a pus problema ca noi să fim altceva decât amici.

Noi doi ne-am cunoscut la liceu, am fost colegi de clasă. La un moment dat am avut nevoie de ajutor. Acest amic s-a oferit să mă ajute fără să stea pe gânduri. De atunci am devenit amici foarte buni. Între noi nu există secrete, ne spunem totul.

Acum aproximativ o săptămână, mi s-a stricat mașina. Am dus-o la un service auto imediat. Cei de acolo mi-au dat o veste proastă,  trebuia să fie înlocuită o piesă la motorul mașinii. Această veste nu mi-a picat deloc bine pentru că sunt într-o perioadă grea din viața mea, când stau foarte prost la capitolul financiar. Nu vedeam nicio soluție cum aș putea cumpăra acea piesă auto momentan.

Dar când ai prieteni adevărați, totul e posibil. Amicul meu despre care v-am vorbit,  auzind prin ce necaz trec, a încercat să-mi rezolve problema fără să știu. Eu nu mă așteptam să mă ajute pentru că situația lui financiară nu este mult mai bună ca a mea. Dar nu a contat acest lucru.

El are un văr care  chiar deține un service auto. Acea persoană l-a sfătuit să intre pe site-ul care conține piese auto din dezmembrări.ro/Ford. Acolo se vind piese auto care provin chiar din dezmembrări. Din acest motiv piesele auto sunt mai ieftine decât celelalte oferte de pe piață.

După ce amicul meu a accesat secțiunea pieselor auto corespunzătoare modelului de mașină pe care îl am și a văzut cât costă o bielă motor care trebuia înlocuită, a vorbit cu părinții lui să-l ajute.

Deși nu se împacă foarte bine cu părinții, de dragul meu le-a cerut să-i dea o sumă de bani împrumut. Le-a promis că în 2-3 luni le dă banii înapoi. La început mama lui nu a vrut să-l ajute, dar amicul meu a insistat. Până la urmă maică-sa s-a lăsat convinsă și î-a dat banii.

Asta s-a întâmplat în urmă cu trei zile. Atunci m-a anunțat că a făcut rost de bani pentru cumpărarea piesei necesară pentru mașină. Am fost puțin șocată când mi-a spus asta, dar el m-a scos imediat din starea aceea  prin amănuntele precizate foarte clar, adică mi-a explicat de unde să iau piesa, de ce de acolo etc. Mai mult m-a rugat să-l las să facă el comanda imediat pentru a  avea piesa auto cât mai repede.

Așa cum v-am spus la începutul articolului, este cel mai bun prieten al meu, am încredere totală în el. Nu aveam cum să nu-l las să facă comanda. Fără nicio ezitare am acceptat. Dar eram nelămurită de unde a făcut rost de bani. Nu a vrut să-mi zică atunci deoarece știa că îl cert.

De acum încolo va auzi numai reproșuri din partea părinților, vezi doamne ce au făcut pentru el. Această situație s-a mai întâmplat de câteva ori și amicului meu nu i-a fost deloc ușor să treacă peste acele episoade.

La insistențele mele, ieri mi-a povestit tot ce a făcut ca eu să am ceea ce îmi trebuie ca mașina să meargă din nou. Știam că ține foarte mult la mine, dar ceea ce a făcut pentru mine acum mi se pare atât de drăguț! Mă simt o persoană norocoasă că am așa un amic în viața mea. Sper să aveți și voi asemenea oameni în apropierea voastră. Numai bine!

Lasă un răspuns