Mihai Trăistariu participă iar la concursul Eurovision cu piesa ”Paradisio”

 

Mihai Trăistariu s-a înscris la Selecția Națională Eurovision 2016 cu cântecul ”Paradisio” în limba engleză. Melodia este compusă de Trăistariu alături de Robby G. șide Dumi Pădure.. Versurile cântecului vorbește despre o poveste de iubire, în care ”Paradisio” este ființa supremă care l-a cucerit pe artist. Pentru a o găsi, arstitul cercetează întregul univers, găsind-o pe planeta ei într-un final.
Mihai Trăistariu i-a făcut și un videoclip pisei cu ajutorul unei echipe de 25 de specialiști străini care au un scenariu SF în ton cu subiectul cântecului. Videoclipul îl puteți vedea la sfârșitul articolului..
Artistitul a scris pe pagina sa de Facebook: ”Dintotdeauna am fost un fan împătimit al filmelor S.F. Paradisio e al 21-lea videoclip din cariera mea, însă primul clip pe care-l ador ! Când o să-l vedeți o să vă îndrăgostiți de el ! Regizorul Iulian Eftimie e un geniu în materie ! Am știut eu de ce l-am ales !”.
Trăistariu a vrut să clarifice faptul că show-ul live pregătit pentru Eurovision va fi mai spectaculos decât clipul, având ca elemente comune tematica SF și personajul Paradisio.
”Cred atât de mult în piesa ” Paradisio ” încât nimeni și nimic nu mă poate opri din dorința mea de a câștiga!”, a mărturisit artistul, convins că noua sa piesă are elementele necesare câștigării trofeului Eurovision.
Mihai Trăistariu a ocupat locul 4 în finala concursului Eurovision din 2006. Piesa cu care a obținut această performanță a fost ”Tornero”, o melodie care a devenit apoi hit în țări precum Grecia, Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca, Irlanda, Spania, Portugalia, Turcia și Olanda.
Semifinala Selecției Naționale Eurovision va fi pe 4 martie, iar finala pe 6 martie, ambele show-uri fiind transmise în direct de TVR.
Concursul Eurovision 2016 va avea loc la Stockholm, capitala Suediei. Semifinalele vor avea loc pe 10 şi pe 12 mai şi finala pe 14 mai. În competiţie s-au înscris 43 de ţări, cu 3 mai multe decât la ediţia din 2015.

Sursa: informusic.ro

Lasă un răspuns