Miracolul prin care scăpăm de stres

No-Stress

Tot aud că stresul provoacă numeroase boli. Toată lumea afirmă că este stresată din cauza serviciului, probleme în familii, probleme de sănătate etc. Cu toții ne confruntăm cu diverse greutăți în viețile noastre. Nu cred că există cineva pe planeta asta să spună că n-are nicio grijă, că poate trăi liniștit fără niciun motiv de stres.

Dar v-ați gândit vreodată dacă ați putea să trăiți fără stres? O să ziceți că e o întrebare copilărească. Nu sunt de acord cu asta și o să explic de ce anume.

Toată lumea dorește să aibă o viață mai bună, pentru asta luptă pentru avea o carieră cât mai strălucitoare pentru a câștiga câți mai mulți bani cu care să aibă posibilitatea să ducă un trai liniștitor. Toți visăm să ne găsim jumătatea cu care să ne facem o familie și să fim fericiți până la adânci bătrâneți.

Din păcate așa ceva se întâmplă doar în basme. Întotdeauna se întâmplă să intervină diverse probleme care în cele mai multe cazuri complică viața oamenilor.

Dar de câte ori avem puterea să luăm o decizie importantă la rece fără să fim influenţaţi de nimeni și de nimic. Am auzit multe persoane zicând că ar schimba deciziile luate în trecut dacă ar putea. Dacă am înțelege că viața noastră e ca un drum încrucișat și am gândi cu puterea minții care ne-a lăsat-o Dumnezeu,  cred că am reuși să ajungem la capătul drumului unde vom găsi fericirea și nu vom mai auzi de cuvântul stres.

Poate vi se pare că cuvintele mele sunt naive, dar hai să ne gândim puțin la viața noastră, putem să încercăm să luăm o decizie având puterea să ne pese doar binele nostru. Suntem egoiști? Dacă noi suntem bine, atunci și cei dragi vor fi bine în cele din urmă, nu-i așa?

Stresul poate dispărea din viețile noastre definitiv numai atunci când vom avea puterea să luăm deciziile importante la rece gândind logic fără sa fim influențați de nimeni și de nimic. Dacă vom reuși să evităm să simțim senzația de silă, dorința de a avea cât mai mult și am putea să ne bucurăm de orice lucru mărunt care ni se întâmplă în fiecare zi, sunt convinsă că am găsi cu siguranță capătul drumului unde vom găsi adevărata fericire.

Aștept comentariile voastre pro sau contra la ce am scris în acest articol. Vă mulțumesc!

One Reply to “Miracolul prin care scăpăm de stres”

  1. […] Miracolul prin care scăpăm de stres […]

Lasă un răspuns