Mobilier de baie clasic și calitativ

                

Cu toți căutăm să ne amenajăm locuințele după bunul nostru plac, pentru că acasă este locul unde vrem să ne regăsim pe noi înșine. De a lungul anilor am avut grijă să ne renovăm casele în așa fel încât să fie în armonie cu propria noastră personalitate. De cele mai multe ori încercăm să alegem mobila perfectă care ne oferă plăcerea vizuală dar și un spațiu generos de depozitare.
Însă din dorința de a ne economisi banii se mai întâmplă să dăm și greș. Avem tendința să alegem produse la un preț mai mic, dar de fapt dacă stăm și ne gândim aceasta modalitate ne face să cheltuim de două ori mai mult decât dacă ne-am concentra mai bine din ce material este făcută mobila pe care vrem să o achiziționăm și mai puțin pe prețul ei. Dacă ne-am uita mai mult la calitatea produsului am ieși în avantaj deoarece acesta ar fi mai rezistent și fără ca să mai fim nevoiți să-l înlocuim cu altul nou după un timp foarte scurt.

Cum este un mobilier de baie de calitate.

Așa cum se știe deja, mobila de baie a fost mereu o problemă pentru mulți dintre noi, din cauza materialului de proastă calitate ea începe să se deterorizeze chiar si după un an de utilizare. Acel pal se umflă astfel încât ușile sau sertarele nu se mai închid cum ar trebui, masca devine foarte nestabilă deoarece picioarele de susținere se fisurează și mai ales dacă chiuveta nu este prinsă de perete exista riscul de accidentare deoarece oricând poate cădea.

Site-ul http://savinidue.ro/ ne propune modele de mobilă pentru baie din colecția Longe Massello, din lemn masiv rezistent la umiditate și care au fost create special pentru noi. Baia este un loc din casa noastră unde ar trebui să regăsim motive de relaxare după o zi grea. Acesta colecție are mai multe modele care sunt prelucrate cu o atenție deosebită la orice detaliu, ele sunt create dintr-un material foarte bine finisat și oferă o senzație plăcută la atingere. Colecția este gândită pentru orice tip de baie indiferent ce dimensiuni are aceasta și toate corpurile oferă acel spațiu de depozitare de care avem nevoie.

Pentru băi foarte mici ni se propune o mască de chiuvetă cu două uși plus oglinda cu ramă din lemn cu un abajur aplicat în partea de sus oferind mai multă lumină și pe care o vom regăsim în fiecare model din aceasta colecție. Aceasta oglindă cu dimensiuni peste un metru înălțime le va oferi doamnelor tot confortul pentru a se aranja și chiar stând pe un scaun, se vor bucura de acea luminozitate care le va face să se simtă speciale.

Dacă avem un spațiu mai generos putem achiziționa modelul cu masca cu două uși și un rând cu patru setare sau cu trei uși, iar în partea de sus lingă oglindă este atașat încă un dulap perfect pentru produsele cosmetice. Modelul acesta ne oferă suficient spațiu pentru a așeza lucrurile în ordine exact așa cum ne-am dorit din totdeauna dar nu ne permitea spațiul mobilei din baie.

Pentru băi foarte mari se propune modelul cu mai multe corpuri, ceea ce înseamnă dulapuri pentru fiecare lucru ce dețin de baie începând de la prosoape și până la produsele de curățat fără a mai fi nevoiți se le găsim loc în dulapurile de prin casă.

Pentru o utilizare mai îndelungată picioarele din lemn au înălțimea de 90 cm astfel umezeala de la pardoseală nu va ajunge la mobilă, ceea ce o face să reziste mai mult, Mânerele sunt dintr-un material calitativ cu o culoare plăcută în contrast cu nuanțele mobilei, balamalele ușilor sunt foarte bine fixate fără a mai scoate acel scârțiit de care ne-am săturat să-l tot auzim în momente când deschidem o ușă unui dulap. Nuanțele mobilei sunt foarte plăcute și pe gustul tuturor, iar modelele clasice de pe uși reușesc să te ducă cu gândul în zona rustică.
Se oferă o garanției de 24 luni, dar pentru a beneficia de ea este recomandată solicitarea a unui reprezentat magazinului de unde a fost achiziționat propusul, în cazul în care dacă acesta necesită modificat.

Acest magazin are peste 3.265 de aprecieri și de urmăritori pe pagina https://www.facebook.com/savinidueromania/ unde mereu se postează noi articole. Clienții își lasă comentarii exprimându-și părerea despre produsul pe care l-a achiziționat și majoritatea sunt pozitive, mulți dintre ei spun că au făcut o alegere bună. Persoanele care de abia descoperă această pagina prin comentarii, cer informează despre articol pe care și-ar dori să-l cumpere și clienți mai vechi le garantează că nu vor regreta investiția. Alții le mai spun că se vor bucura de aspectul plăcut al băii pe care reușește să-i dea aceasta mobilă, de confortul și de calitatea ei.

Este uimitor cum poate o pagina de socializare cu domeniul imobiliar să unească oamenii care ajută alți oameni prin simplu că fapt că scriu acele comentarii sau distribuire linkul pe profilul lor personal.

Articol scriscomentar de Loredana Grosu

2 Replies to “Mobilier de baie clasic și calitativ”

  1. Deja am luat notite. Articolul e bogat in informatii utile. Baile arata wow.

Lasă un răspuns