Noutăți despre Enrique Iglesias

Enrique Iglesias a lansat un nou single ce se numește „Subeme La Radio”. Piesa este făcută în colaborare cu artiştii: Zion & Lennox şi Descemer Bueno.

Zion & Lennox este un duo din Puerto Rico ce cântă reggaeton. Deși au trei albume lansate pe piața muzicală, nu sunt așa cunoscuți precum celălalt colaborator la piesă, Descemer Bueno.

Acest artist este din Cuba și a câștigat un „Latin Grammy” în anul 2014 pentru melodia „Bailando”, compusă tot pentru Enrique. Versiunea în spaniolă a piesei are aproape două miliarde de vizualizări pe Youtube.
Videoclipul piesei „Bailando” filmat de Alejandro Perez, are peste un miliard de vizualizări pe YouTube.

Noul single „Subeme La Radio” va avea și un videoclip care va filmat fi în Cuba tot de regizorul Alejandro Perez.

Ultimul hit al lui Enrique este piesa „Duele el Corazon”, realizată în colaborare cu artistul reggaeton Wisin. Acest cântec a avut un mare succes, a fost pe primele locuri al clasamentelor de specialitate şi o nominalizare Latin Grammy.

Enrique nu a anunțat nimic despre un album nou, dar are în plan un nou turneu global împreună cu Pitbull.

Ultimul album lansat de Enrique Iglesias este „Euphoria” în anul 2010. Albumul are piese în limba spaniolă și în limba engleză. La acest album au mai colaborat artiștii: Akon, Usher, Juan Luis Guerra, Pitbull, Nicole Scherzinger, Puerto Rican, Wisin & Yandel și Ludacris.

Când s-a lansat „Euphoria”, s-a dus direct pe locul 10 în topul Billboard 200 și a câștigat premiul Billboard pentru Cel Mai Bun Album Latino.

Până la ora actuală albumul s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare, iar cele 7 single-uri extrase s-au vândut în peste 18 milioane de copii în toată lumea.

Lasă un răspuns