Pe 30 Mai o mare voce a muzicii pop avea ziua de naștere

Pentru fanii formației suedeză Roxette, ziua de 30 Mai e o zi importantă. Solista, Marie Fredriksson era născută pe această dată. Din păcate anul asta nu a mai putut să-și mai sărbătorească aniversarea ( 62 de ani ). Anul trecut, pe 11 decembrie a plecat într-o lume mai bună în urma unei lungi bătălii cu o boală incurabilă.

Roxette a bucurat milioane de oameni cu muzica lor, a vândut peste 75 de milioane de albume în întreaga lume. A câștigat numeroase premii internaționale și susținut o mulțime de concerte pe toată planeta..

Când Marie a fost diagnosticată cu cancer în 2001, puțin fani au mai crezut că Roxette o să mai urce vreodată pe scenă. Minunea s-a produs in 2009. Maria învinseră prima bătălie cu boala, pasiunea pentru muzică a fost mai puternică decât cancerul.

Datorită acestei minuni, fanii români a avut prilejul să-și vadă idolii și în România de trei ori ( 2011 și 2015 la București și 2012 la CLuj ).

Pentru Marie Fredriksson muzica a însemnat totul în viață. S-a luptat mult să ajungă să aibă succes, nu i-a păsat că arată diferit sau că se mișcă diferit. A cântat până a căzut pe scenă. Atunci medicii i-au interzs să mai urce pe scenă.

Așadar să nu uităm că pe 30 Mai o mare voce a muzicii pop avea ziua de naștere. In ziua de azi, lumea e tot mai săracă cu artiști de valoare mondială.

Lasă un răspuns