Pensiunea Ryn oferă cea mai bună cazare din Sebeș

 

Într-o după-amiază m-a vizitat tatăl meu la cabinetul unde lucrez ca stomatolog, spunându-mi că vrea să vorbească cu mine despre surpriza la care se gândea s-o facă mamei de aniversarea lor a căsătoriei.

După ce am ieșit de la serviciu, i-am spus tatălui că trebuie să-l iau pe cel mic de la grădiniță. Pe drum el m-a întrebat de pensiunea Ryn din Sebeș, județul Alba. 

În acea zonă eu și soțul meu obișnuim să ne petrecem weekend- urile deoarece este un oraș foarte frumos, liniștit și avem ce vizita, de exemplu Râpa Roșie, biserica Evanghelică – Luterană, casa lui Lucian Blaga și multe alte obiective turistice care se merită să le vizitezi.

De fiecare dată ne cazăm la Pensiunea Ryn, cea mai ofertantă  cazare din Sebeș , deoarece camerele sunt foarte curate care au și birouri. Băile sunt spațioase. Este acces gratuit la internet  oferindu-i soțului mei posibilitatea să lucreze chiar și când suntem plecați.

– Deci vrei s-o duci pe mama la Sebeș? Mi-am întrebat tatăl.

– Da, m-am gândit să mergem într-o zonă unde nu am fost până acum. Dar  să fie un loc frumos, să avem ce vizita și în același timp să se poată ajunge cu mașina, să nu fim nevoiți să mergem pe jos prea mult.

– Păi nu ar fi mai bine să te consulți cu mama, să vezi dacă ei i-ar place să mergeți în această zona?

– Nu. Vreau să-i fac o surpriză, ea va afla în ziua în care ne-am spus da pentru totdeauna. Nu îmi vine se cred că au trecut 54 de ani de atunci, de când este lingă mine în fiecare dimineață și seară, trecând cu vederea toate defectele  mele, mă iubește așa cum sunt.  De multe ori o privesc și îmi dau seama că sunt un bărbat norocos că am o soție ca ea lingă care am trăit o viața fericită.

Am început să zâmbesc în timp ce îl ascultam pentru că părinții mei mereu au fost atenți unul cu altul și nu a fost zi în copilăria mea fără să nu-i aud cum își spuneau te iubesc.

– Știi doar cât de mult îi place istoria și cred că îi va plăcea la Sebeș. Dacă tot ai spus că acea pensiune îți oferă tot ce ai nevoie pentru a te putea relaxa, m-am gândit că ar fi locul potrivit pentru noi doi.  Spuse el după o pauză.

– Da, așa este. Pensiunea Ryn  oferă oaspeților confortul de care au nevoie într-o vacanță. Au un apartament și 15 camere duble sau triple cu balcon care sunt dotate cu aer condiționat, WI-FI, plasmă. Băile sunt foarte curate, au cabină de duș, uscători de păr, prosoapele sunt schimbate zilnic. Este o pensiune care nu doar oferă confortul, este și primitoare prin atitudinea personalului este foarte ospitalier, se vorbește frumos cu fiecare client. Dacă ai o problemă legată de cameră, este de ajuns să le spui și ei imediat acționează.

– Au și terasă? Pentru că, de când a apărut pandemia , mamei tale, fiind cu probleme de sănătate, îi este frică să mai între în restaurante, dar la terasă am început să ieșim foarte des.

– Da, au terasă, iar mâncarea este foarte bună și la un preț mic. Îți dau să te uiți la poze cu pensiunea ca să-ți faci o idee.

Când așteptam la un semafor am întrat pe pagina de Facebook pensiunea Ryn cazarea perfectă pentru zile relaxante în Sebeș, unde sunt postate poze și informaţii despre această pensiune și i-am dat telefonul tatăl meu.

– Chiar arată foarte bine camerele, băile sunt mari și uită-te ce prețuri mici au. Da, cred că aici ne vom caza, așa că te rog să faci rezervare de pe 10 până pe 13 Iunie pentru două persoane. Îmi spuse el foarte hotărât.

– Bine, atunci te duci să-l iei pe Tudor și eu fac rezervarea?

– Da. Mă duc, dar mai întâi vreau să-ți arăt ce i-am luat mamei tale.

Atunci  a scos din buzunarul de la sacou o cutiuță roșie și în ea se afla un medalion din aur. Am  zâmbit pentru că am simțit emoția tatălui meu, acelui om care își iubea soția mai mult decât viața lui.

– Este foarte frumos și sunt convinsă că mamei îi va plăcea.

– Sper să ai dreptate, hai că mă duc să-mi iau nepotul, să nu se apuce iar plânsul.

După ce am rămas singură în mașina am întrat pe site-ul pensiunii Ryn. În timp ce complectam formularul pentru rezervare mi-am venit o idee. Am sunat la numărul de telefon de pe site, am întrebat-o pe recepţioneră dacă se poate aranja camera într-un mod romantic pentru părinții mei și mi-a spus să  stau liniștită că vor pregăti ceva special pentru ei doi.

Peste câteva săptămâni mama îmi trimitea poze din Sebeș, cu camera de la pensiunea Ryn care a fost decorată cu luminări, cu petale de trandafiri, scriindu-mi în mesaje că au avut parte de o cină romantică chiar pe balcon și că se simte ca în luna de miere, iar cazarea i se părea minunată. Apoi m-a sunat tata mulțumindu-mi  pentru că i-am fost complice și pentru surpriza pe care le-am făcut-o cu ajutorul personalului de la pensiune.

Ce poate fi mai frumos, decât să-ți vezi părinții bucurându-se de o vacanță frumoasă și să știi că ai contribuit și tu la bucuria lor? Dar trebuie să recunosc că datorită pensiunii Ryn mi-a fost ușor să le ofer părinților șansa de a avea o aniversare a căsătoriei de neuitat.

Datele de contact

Str. Occidentului nr. 1A, Sebeș, jud. Alba

Coordonate GPS: 45.960467, 23.553599

Program: Zilnic 8:00 AM – 10:00 PM

Tel: +40 772 018 669

Tel: +40 755 373 851

WhatsApp: +40 755 373 851

Email: info@pensiunearyn.ro

Articol scris de Loredana Grosu

3 Replies to “Pensiunea Ryn oferă cea mai bună cazare din Sebeș”

  1. Imi voi nota numele pensiunii si cand voi avea drum in zona voi stii unde sa caut cazare. Multumesc pt informatiile folositoare.

  2. Foarte frumoasă descrierea acestei pensiuni. Cu siguranță o voi recomanda și eu prietenilor care vor avea drum spre acea zonă.

  3. Foarte frumoasă această descriere. Și pensiunea pare un loc perfect pentru relaxare. O voi recomanda și eu prietenilor.

Lasă un răspuns