Pianistul Yanni lansează un nou album

Pianistul de origine greacă Yanni ( Yiannis Hrysomallis )lansează un nou album pe 29 ianuarie ce se numește „Sensuous Chill”. Deja e pe piața muzicală un cantec „Test of Time” de pe acest album și poate fi ascultat mai jos în articol.

Yanni este un muzician renumit la nivel mondial. El este cântă la pian, clape, dar este și un compozitor foarte bun. A avut nominalizări la premiile Grammy pentru albumul “Dare to Dream” în 1992 și “In My Time” în anul 1993. De-a lungul timpului, Yanni a strâns peste de 35 albume de platină şi de aur, la nivel mondial, cu vânzări totale de peste 20 de milioane de exemplare.
Muzica lui a fost utilizată în televiziune şi evenimente televizate sportive, inclusiv la Super Bowl, World Wide de Sport, US Open, Tour de France, Campionatele Mondiale de patinaj, Jocurile Olimpice şi ABC News.
Yanni a venit și în România la București, a susținut 3 concerte în 2011 la Zone Arena și în 2013 și 2014 la Sala Palatului.
Pentru single-ul Test of Time”, Yanni a colaborat pe partea vocală cu Chloe Lowery, solista trupei în care a cântat Janis Joplin – Big Brother and the Holding Company – pe perioada turneului din 2006.
într-un interviu dat revistei PARADE., artistul a declarat: “După ce am compus ”Test of Time”, am căutat vocea perfectă pentru linia romantică a melodiei. Interpretarea lui Chloe pe această piesă a fost exact ceea ce-mi doream. ‘Test of Time’ exemplifică foarte bine direcția noului album. Se poate simți o notă de senzualitate, completată în miezul compoziției de o stare de liniște”.
Muzicianul grec are programat în viitorul apropiat un turneu în America de Nord, ce cuprinde, momentan, 17 concerte.

Lasă un răspuns