Platforma Advertoriale.eu mi-a făcut viața mai frumoasă

În acest articol o să vă spun de ce mă consider o persoană norocoasă. Zilele trecute o prietenă mi-a povestit despre o fată cu probleme de sănătate care ar dori să încerce să facă tratamente de reabilitare pentru a-și îmbunătăți starea sănătății. Când aud asemenea cazuri triste în care copiii nu le-a fost acordat nicio șansă de către sistemul medical românesc și părinții nu au luptat pentru acești copii. Cazuri de acest fel sunt foarte multe.

Din fericire eu nu mă număr printre ele deoarece Dumnezeu mi-a dăruit o mamă minunată care s-a luptat pentru sănătatea mea și pentru  a deveni o persoană educată.  Am fost greu primită la școală pentru că aveam probleme de sănătate grave și datorită lor eram judecată ca un copil cu retard mintal. Dacă nu era mama luptătoare care a a trecut prin toate obstacole avute în drum, eu astăzi nu vă scriam aceste rânduri.

Pentru mine școala a fost cea mai mare provocare pe care am acceptat-o în viața mea și nu regret niciun minut alegerile făcute, deși am făcut multe sacrificii și am avut parte de multă suferință.

Cea mai mare dovadă că am ales bine este acest blog. Pasiunea mea pentru scris s-a  dezvoltat foarte mult decât am devenit bloggeriță. Visul meu de a reuși să devin independentă financiar s-a îndeplinit. Puțini oameni au crezut că pot realiza ceva, dar când dorești cu adevărat ceva și lupți, este imposibil să nu se îndeplinească acea dorință.

N-o să uit niciodată ziua când am descoperit platforma Advertoriale.eu și an văzut că am posibilitatea să câștig bani din pasiunea pentru scris. Am fost cea mai fericită persoană atunci când mi s-a aprobat primul articol și apoi am primit banii promiși pentru acel articol. Țin minte că mi-au dat lacrimile când am extras prima sumă de bani din bancă. Erau rodul muncii mele de o viață și recompensa pentru toate sacrificiile făcute de mama.

Platforma Advertoriale.eu e o comoară pentru mine deoarece îmi câștig existența făcând ceea ce îmi place. Profit la maxim de această oportunitate. Nu sunt obligată să am un program fix, scriu când vreau, am timp liber când am chef. Platforma are o mulțime de oferte de joburi. Dacă nu-mi place sa scriu despre un subiect anume, nu scriu. Aleg ceea ce îmi place. Nu-i așa că sună bine?

Dacă sunteți pasionați de scris puteți câștiga bani frumoși, trebuie doar sa îndepliniți doar câteva  condiții. Primul pas obligatoriu este sa aveți un blog  cu domeniu propriu ( eu, ro, com etc ) plus găzduire la blog. Se merită să cheltuiți acești bani ( aproximativ 300 lei ). Afirm acest lucru deoarece această investiție o veți recupera rapid, trebuie doar să vă luați în serios rolul de a scrie cât mai mult pe subiecte pe care pricepeți cel mai bine. Pentru platforma Advertoriale.eu n-o să puteți să scrieți imediat, citiți mai multe detalii apăsând linkul https://www.advertoriale.eu/sustinem-bloggerii.html. Dar este în avantajul vostru acest lucru deoarece veți avea timpul necesar să învățați tot ce trebuie să știți despre tainele bloggerismului. Ca și în orice domeniu, ai fi blogger bun înseamnă să ții cont de anumite reguli și mai ales să știi să le aplici așa cum se cuvine. Informații despre aceste reguli le puteți găsi pe internet foarte ușor, trebuie doar să doriți să le cunoașteți.

Eu încurajez pe oricine să încerce să scrie, nu vă costă nimic dacă vedeți cum e să fii blogger. Există posibilitatea să aveți la început un blog gratuit pe care să încercați să scrieți ceea ce vă trece prin cap, ceea ce simțiți sau să vă faceți cunoscuți pe anumite subiecte de interes public. Și după ce învățați cum e să fii blogger, să vă decideți să vă luați domeniu și găzduire pentru a face o carieră frumoasă din pasiunea pentru scris.

Sinceră să fiu eu așa am inceput să scriu. Când mi-am instalat internetul, mi-am făcut un blog gratuit pentru a scrie gânduri, păreri despre anumite lucruri, informații utile pentru oameni. Așa am ajuns la dorința de a avea un site adevărat unde să pot face performanță  ca bloggeriță. Nu visam că voi reuși să ajung atât de departe, dar îmi doream să trec la alt nivel unde cititorii mei să fie încântați de ceea ce văd și citesc.

Mai jos va pun și un filmuleț  unde puteți afla mai multe informații despre platforma Advertoroale.eu. O să vedeți cum aveți posibilitatea să câștigați bani scriind articole pentru diverse firme fără să aveți nevoie de cine știe ce lucru, vă trebuie doar un blog.

In închieiere as vrea să le mulțumesc celor de la Advertoriale.eu pentru ceea ce fac pentru oamenii pasionați de scris ca și mine. Ne oferă șansa să scriem articole pentru diverse firme fără să ne pună nicio condiție anume, doar să demonstrăm că suntem preocupați să scriem tot mai mult. Mulțumesc din toată inima pentru această șansă acordată!

Lasă un răspuns