Buchete de flori și coroane funerare pentru ocazii vesele și triste

Viața e plină de surprize plăcute și neplăcute, trebuie să le acceptăm așa cum sunt, pentru că numai în acest mod putem găsi drumul fericirii. Dacă nu avem puterea să ne bucurăm la o surpriză plăcută oricât de supărați am fi, atunci șansele de a fi pe calea cea bună sunt mici.

Când primim o veste rea, ar fi bine s-o acceptăm, sa nu facem o înmormântare din ea. În acest fel vom trece mult mai ușor peste ea.

Acum câteva săptămâni fratele meu a venit la mine în vizită cu o surpriză. De mulți ani o place pe o prietenă bună de-a mea. Eu mereu îl băteam la cap întrebându-l de ce nu-i spune ce simte pentru ea. Când a venit la mine mi-a dat vestea cea bună că dorește să-i comunice în sfîrșit sentimentele, dar nu știe încă în ce fel s-o facă.

Scopul vizitei acesteia era să-l ajut să facă un plan. Imediat mi-a venit o idee. Prietenei mele îi plac mult florile, este genul de persoană căreia un buchet de flori de sezon, o cutie cu trandafiri roșii sau chiar un coșuleț cu flori îi pot aduce un zâmbet larg pe față care să dureze zile întregi!

I-am recomandat să caute o florărie cu livrare flori în București, să aleagă un buchet din trandafiri roșii, sau un singur trandafir roșu prezentat în cutie de carton, livrat ca pe o surpriză. Toată greutatea momentului urma a fi concentrată în felicitarea atașată florilor. L-am lăsat să se gândească la câteva cuvinte bine scrise sau chiar la o poezie simpatică, ce va avea rolul să transmită un mesaj de suflet ce o va bucura și emoționa în același timp.

De ce sa comanzi online flori în București?

Trebuie să vă spun că ideea de a trimite flori online prin curier nu a fost una nouă, eu având deja experiența cu o comandă online plasată în acea perioadă pentru o coroană funerară cu depunere în București.

Avusesem parte de o surpriză neplăcută, un amic din copilărie, cu care am fost colegă și în școala generală, s-a dus la ceruri. Din cauza programului de la serviciu nu am putut merge la înmormântare. O prietenă comună a venit cu ideea să comandăm coroane funerare online cu livrarea rapidă în București, recomandându-mi o florărie online pe care o știa de ceva vreme. Astfel vom putea să prezentam sincerele condoleanțe din partea colegilor pentru familia prietenului nostru.

Ce alegi pentru înmormântare? Coroane funerare, buchete mortuare sau jerbe de flori?

Am parcurs categoriile de produse listate de magazinul online de coroane și aranjamente funerare. Nu știam ce să aleg din cele peste o sută de modele de diverse dimensiuni sau culori. Am hotărât să nu comandăm o coroană funerară clasică, din garoafe roșii, dată fiind vârsta și relația apropiată cu Mihai, cel plecat dintre noi. Am optat între o jerba de flori din gerbera și o coroniță rotundă din crizanteme albe și trandafiri roșii. Până la urmă am hotărât să alegem ultima variantă, atât prețul cât și culoarea și forma coroanei fiind potrivite evenimentului. Am completat textul ce trebuia scris pe panglica funerară și am trimis comanda alegând plata online, cu cardul.

Livrarea de coroane funerare fiind singurul obiect de activitate al florăriei, am avut posibilitatea să solicit livrarea în aceeași zi, în câteva ore coroana fiind depusă la capelă. Am fost surprinsă să aflu că gestul meu a fost apreciat, fiind sunată de fratele lui Mihai pentru a-mi mulțumi personal.

De ce florile sunt cea mai frumoasă surpriză?

Experiența cu livrarea coroanei m-a facut să-mi dau seama cât de ușor poți fi acolo, poți face bucurii, poți aduce zâmbete sau alinare, chiar și de la distanță. Drumul fericirii nu este întotdeauna cel mai drept, dar poate deveni cel mai rapid, florile putând ajunge în brațele și în sufletul EI în doar câteva ore atunci când faci comandă online cu livrarea în București!

În cazul fratelui meu aspectul cu livrare flori în aceeași zi s-a dovedit important pentru a profita de pretextul aniversarii zilei ei de nume și a-i trimite florile însoțite de un mesaj cu dublu înteles, știind cât de mult apreciază ea florile și cât de mult o apreciază el pe ea 🙂

A ales o cutie cu trandafiri roșii proaspăt înfloriţi aranjați în forma de inima ce aveau în centru o mulțime de bomboane de cocos Raffaello. O idee strălucită, prietena mea având parte de o surpriză de neuitat, mi-a povestit totul cu lux de amănunte la telefon după ce a primit cadoul.

Cei doi încearcă acum să aibă o relație, iar eu nu pot decât să mă bucur pentru amândoi: chiar cred că fratele meu poate fi fericit cu prietena mea. O dragoste adevărată te poate duce spre drumul fericirii, având lângă tine persoana iubită poți trece peste toate obstacolele vieții.

Surprize vom avea mereu cât vom trăi, depinde doar de noi cum reacționăm la ele. Bucuriile și necazurile sunt parte din  viețile noastre. Dacă vom știi să trecem printre ele fără să cădem, atunci vom găsi. calea cea bună spre drumul fericirii.

Lasă un răspuns