Prietena mea și-a luat o centrală termică din categoria centrale termice pe gaz Ariston

De ce ar trebui să cumpărăm centrale termice pe gaz Ariston? Sper să găsiți răspunsul citind rândurile de mai jos.

Azi am fost în vizită la o prietenă cu care am fost colegă de bandă la liceu. Ne-am înțeles foarte bine, am amintiri de neuitat din acea perioadă. După terminarea liceului a plecat mai mult obligată de părinți în Italia. Tatăl ei era deja acolo de câțiva ani și  mama sa a luat decizia sa se mute cu toții în Italia.

Un timp nu am știut nimic de ea, nu aveam niciun număr de telefon. Am încercat s-o caut pe rețelele sociale, dar nu am dat de ea. In urmă cu aproximativ 2 ani, am primit o cerere de prietenie cu un nume necunoscut. Instinctul mi-a spus să accept, era chiar prietena mea de la liceu.  De atunci vorbim non stop, ne-am spus totul din viețile noastre, nu avem niciun secret una față de cealaltă..

In vară a suferit o decepție, bărbatul cu care credea că se va mărita, s-a despărțit de ea pe neașteptate. A fost tare supărată.  Atunci a simțit nevoia să facă o schimbare în viață. A hotărât să vină înapoi vin țară, avea câțiva bănuți strânși, dar avea și un apartament cumpărat în urmă cu vreo 3  ani și era închiriat. Cu banii ce îi avea, a aranjat locuința așa cum și-a dorit, exact după gustul. A trebuit să-și cumpere și o centrală termică, apartamentul nu era dotat cu nimic până la venirea ei în România.

Cum nu mai cunoștea pe nimeni în țară, doar pe mine, m-a rugat s-o ajut cumva să-și ia o centrală termică de calitate, că îi e frică să nu cumpere o porcărie.

Nici eu nu mă pricepeam prea mult la așa ceva, dar am reușit să găsesc o soluție s-o ajut. Mi-am adus aminte de un amic, prieten cu fratele meu, care lucrează în domeniu. I-am cerut lui fratele meu numărul de telefon al persoanei respective și după ce  am aflat numărul, l-am sunat spunându-i că sunt din partea fratele meu. I-am explicat că am nevoie de un sfat pentru a cumpăra o centrală termică de calitate pentru o prietenă.

Acest om mi-a recomandat fără nicio ezitare centrale termice pe gaz Ariston. Mi-a dat și linkul https://www.quickshop.ro/centrale-termice-pe-gaz-ariston-c2-p1-pd1 de unde pot să cumpăr.  Împreună cu prietena mea am dat imediat click pe acest link. Ne-am bucurat că am găsit ce ne doream, dar aveam o problemă, nu știam ce centrală termică Ariston să alegem, păreau toate potrivite.

I-am sunat din nou pe amicul lui fratele meu și l-am  rugat să-mi spună ce centrală termică ar trebui să aleagă prietena mea, că nouă ni se pare toate la fel. La fel de amabil ca și prima dată, bărbatul mi-a recomandat două tipuri de centrale termice Ariston.

 Prima este centrala termică Ariston Genus One Net 35 kw, condensație, control prin internet. 5 ani garanție care are un preț mai mare, dar are ceva deosebit la ea, poate fi controlată prin internet. Este proiectată asigurând toate cerintele clientului. Amicul m-a asigurat că este modernă: eficientă, economică, compactă, cu un design plăcut. Această centrală termică are posibilitatea să încălzească interioarelor și apa caldă menajera pentru apartamente și case până la 300 mp.

A doua recomandare a fost: centrala termica în condensare Ariston Clas One 24 EU 24 KW. 5 ani garanție care costă mai puțin, dar nu poate fi conectată la internet. Această centrală termică beneficiază de tehnologia ONE de condensare ce are un schimbător de căldură nou și patentat XtraTech proiectat pentru a garanta fiabilitate. Se folosește pentru incalzire și apa caldă menajera (regim instant), cu o putere termica de 24 kw. Ea se instalează mural si funcționează pe combustibil gazos. Tirajul ei este forțat. Este eficientă pana la 94%.

Bărbatul mi-a spus toate astea, eu i-am transmis mai departe amicei mele. Ea trebuia să se hotărască pe care o va lua. După cum o știam, eram sigură că va alege pe cea care se poate conecta la internet. Prietenia mea ii place tehnologia modernă, este la curent cu ce tot ce iese pe piață în materie de telefoane, tablele, calculatoare etic.

Am avut dreptate, a ales centrala termică Ariston Genus One Net 35 kw care poate fi controlată prin internet.

Nu ii pare rău nicio secundă pentru alegerea făcută, este foarte mulțumită de funcționarea centralei. Azi când am mers la ea, mi-a arătat cum poate fi conectată la internet.

Mă bucur pentru că este din nou cu zâmbetul pe buze. Am luat decizia corectă să revină înapoi în România, aici îi e locul. Unii oameni nu sunt făcuți să stea în străinătate. Eu una nu mă văd trăind într-o altă țară oricât de mult as câștiga sau nu știu ce avantaje as avea. Nu suport să stau departe de prieteni, obiceiurile noastre, de mâncarea noastră tradițională. In excursii merg. In alte țări, dar mai mult de o săptămână nu stau.  Asta sunt eu și nu pot să mă schimb.

Contact:

Comanda telefonica 0765.277.006

Suport clienti comenzi@quickshop.ro

Program de lucru Luni-Vineri: 08.00-17.00

Sediu firmei: Str Ciresului nr 14, Dragomiresti Vale, Ilfov

Crăciun fericit tuturor!

Articol scris de Ramona Lengyel

Lasă un răspuns