Putem să cunoaștem ce e fericirea indiferent de greutăţile pe care le avem

fericirea-este-in-prezent

De multe ori m-am întrebat ce înseamnă a fi fericit? Din păcate nimeni nu poate să ia decizia dacă vrea sau nu să se nască pe aceasta lume. Părinţii noştri ne dă viaţa, are datoria să ne crească , să ne arate drumul spre fericire. Asta nu se întâmplă mereu aşa. Se ştie că foarte multi copii nu cunosc sentimentul de a fi bucuros pentru ceva, să fie iubit de cineva sau să aibă acces la cea mai bună educaţie.

Multi din aceşti copii cresc fără să ştie care este drumul spre fericire, o iau pe drumul greşit și cred că asta e tot ce pot să facă în viaţa lor. Aşa să fie? Eu nu cred asta, sunt de părere că există mereu o soluţie potrivită pentru a cunoaşte ce e fericirea. Trebuie doar căutat acea soluţie. Daca va fi găsită, se va vedea în îndepărtare luminiţa de la capătul tunelului. În momentul acela orice om va prinde încredere în sine și va încerca să reușească să iasă din întunericul în care trăia.

Copiii care reuşesc să aibă o copilărie frumoasa, care au tot ce le trebuie ( dragostea părinţilor, educaţie, bani etc, vor cunoaşte drumul spre fericire? Răspunsul este nu. Motivul? Exista numeroase cauze pentru care oamenii nu văd calea cea bună spre drumul ce duce la fericire.

Viaţa nu e uşoară pentru nimeni, în fiecare minut exista tentaţia să se facă o greşeală. Când aceste greşeli se adună, oamenii se simt neputincioşi, multi nu mai au puterea să se întoarcă pe calea cea bună și renunţa definitiv sa cunoască ce e cu adevărat sa fii fericit.

Oricine poate să cunoască drumul fericirii indiferent de greutăţile pe care le are, trebuie să se uite bine in ce direcţie o ia pentru a vedea drumul ce duce spre fericire.

 

2 Replies to “Putem să cunoaștem ce e fericirea indiferent de greutăţile pe care le avem”

  1. Salut, acesta este un comentariu.
    Pentru a șterge un comentariu autentifică-te și navighează pe pagina de comentarii din interfața de administrare. Acolo ai opțiuni de ștergere și de editare comentarii.

  2. […] Putem să cunoaștem ce e fericirea indiferent de greutăţile pe care le avem […]

Lasă un răspuns