Puzzle 3D pentru copii creativi

Larisa este  o mamă preocupată de educația fetiței ei în vrâstă de nouă ani, ea este de părere că noi părinții avem responsabilitatea de a ne ajuta copiii să-și dezvolte abilitățile și că jocurile educative sunt  o fereastră deschisă spre un viitor strălucit pentru cei mici.
Într-o zi m-am dus acasă la Larisa şi încă de la intrare am fost întâmpinată de finuța mea Iris care în acea dimineață părea nerăbdătoare să-mi arate noul ei joc. M-am lăsat condusă de această fetiță plină de viață până în camera ei, unde pe o măsuță se afla o roată de carusel construită din piese de puzzle 3D. În timp ce ea mi-l prezenta am observat că acel puzzle nu doar oferea satisfacția de a fi construit, roată din lemn care se învârtea  o determina să creeze noi jocuri, astfel o ajuta să-și dezvolte imaginația.
– Ce puzzle interesant i-ai mai luat puştoaicei. M-am adresat Larisei după ce ne-am așezat la masa din bucătărie.
– Să vezi ce frumos se joacă cu el, își face omuleți din piesele de lego și îi pune pe acele scăunele din lemn și începe să învârtă  de roată imaginându-și că e un carusel. Uneori rămân uimită de creativitate.
– Asta pentru că te ocupi de ea şi se vede cât de atentă eşti la jucăriile pe care îi le cumperi. Cel puțin eu până acum nu am mai văzut un puzzle atât de ofertant, pare ușor de construit, după aceea devine un joc atractiv și în plus Iris mi-a spus că are de gând să-l coloreze, deci o vei avea ocupată un timp.
– Să-ţi povestesc cum l-am găsit; din întâmplare am dat peste site-ul https://puzzle-uri.md/ro/ și am realizat ce impact benefic poate avea un  puzzle  asupra copilului. Ştiind că Iris a mea se cam săturase oarecum de puzzle-uri pe care le avea, mi-a venit ideea să caut unul mai special cu gândul să o pot surprinde.
– Şi unde l-ai găsit? Pentru că vreau să-i iau și lui Dragoş, mai ales că urmează vacanța de vara, perioada în care va sta mai mult la bunici,  iar acest joc  cu siguranță l-ar ține ocupat.
– Chiar de pe Magline.ro despre care ți-am mai spus, ,mereu sunt reduceri atractive la jucării pe acest site. De exemplu acest puzzle l-am luat aproape la jumătate de preț și în plus câștig timp pentru a mă implica mai mult în educația copilului,  fără să mai fiu nevoită să umblu prin magazine după tot felul de lucruri.
– Dacă m-ai pune să te descriu în două cuvinte acelea ar fi mamă devotată. Cel puțin eu de la tine am învățat cum să lucrez la starea de agitaţie pe care o avea Dragoş, chiar într-o seară s-a apucat de colorat din propria iniţiativa un lucru nou pentru noi și la întrebare ce face răspunsul lui a fost că se relaxează.
– Ăsta da răspuns, ce multă dreptate avea cel care a spus că un copil gândeşte ca un geniu. Iris mi-a spus odată că ar vrea să se transforme într-un fluture, pentru că era  curioasă să afle cum e atunci când zbori și cu greu mi-am găsit cuvintele potrivite să-i explic că ar putea să se imagineze ca și cum ar fi un fluturaș.
– Uită ce cercei frumoși, sunt convinsă că  fetei tale i-ar plăcea. I-am arătat Larisei în timp ce mă uitam pe acest site.
– Cercei în formă de fluture, sunt de argint exact ce căutam pentru ziua ei și sunt tot pe magline.ro , dacă comanzi puzzle-ul adaugă-i în coșul tău, numai bine treci peste 99 lei. Asta înseamnă transport gratuit și îți voi da banii înapoi.
– Deja sunt adăugați și îi voi face eu cadou finei.
De ziua ei, Iris și-a îndeplinit visul; îmbrăcată într-o rochie colorată, având în spate aripi de dimensiuni mici şi cu acei cercei în urechi, fața îi radia de fericire, spunându-ne că se simte ca un fluturaș. Aniversarea finei mele a fost una reușită la care copii s-au bucurat împreună de acea roată 3D și  cu ajutorul puzzle-ului creator de jocuri noi. Atunci toți părinții de la acea petrecere uimiți de impactul acelui puzzle asupra copiilor, au început să-l comande de pe www.magline.ro/, un  magazin online la îndemâna oricui.

Articol scris de Loredana Grosu

Lasă un răspuns