Reprezentata României la Eurovision, Roxen a avut o prestație jenantă

Din in ce în ce mai mult am senzația că lucrurile vor reveni la normal. Un semn în acest sens este concursul Eurovision care se desfășoară în aceste zile în Olanda după un an de pauză datorită pandemiei. Marți a fost prima semifinală in care a fost partajată și România să concureze.

A reprezentat România cântăreața Roxen ( Larisa Roxana Giurgiu ) care are două cântece de succes in carieră: „ You don’t love me” feat Sickotoy şi „Ce-ţi cântă dragostea”. Aceste cântece sunt difuzare pe radiourile din țară și multe alte țări din Europa și . Pe Youtube au peste 8 milioane de vizualizări.

Cântăreața a fost aleasă să reprezinte România în 2020 de o comisie tehnică formată din: Crina Mardare vocal coach, Luminiţa Anghel, interpret, Lucian Ştefan, managing partner Global Records, Liana Stanciu, producător muzical radio tv şi Şeful Delegaţiei României la Eurovision, Dan Manoliu, producător tv, director artistic, Gabriel Scîrlet, regizor muzical, Liviu Elekes, compozitor şi regizor muzical, Andrei Tudor, compozitor şi Bogdan Păun, regizor muzical.

Piesa „Amnesia” cu care s-a prezentat Roxen în prima semifinală Eurovisionului e bunicică. Coregrafia mi s-a părut și ea o idee bună, dar prestația artistei a fost dezamăgitoare. A fost incredibil ce s-a întâmplat pe scenă.

Roxen a început bine, suna bine vocea ei, dar cu cât a trecut timpul și a dansat pe scenă, a început să se audă cum artista respira tot mai greu, parcă era obosită după o alergare. Asta mi s-a părut jenant. Așa ceva nu am mai văzut la un artist profesionist. Am avut senzația că mă uit la o persoană amatoare care dorește să convingă că are talent.

Cum a fost și normal, România nu a strâns voturi destule pentru a se califica în marea finală care va avea loc sâmbătă seară.

RNu știu cum se face, că în ultimul timp mereu dăm în bară la Eurovision. Este pentru al treilea an consecutiv când ratam prezența în finală. Alegerea făcută să ne reprezinte este cam mereu controversată care nu prea are lipici la publicul european. Știu că se votează și pe alte criterii decât cele muzicale, dar totuși sunt de părere că artiștii care au reprezentat România nu au fost cei mai potriviți pentru Eurovision.

Dacă în anii trecuți, s-a tot spus că România nu este votată de vecinii săi, că nu ne iubește europenii etc. De data asta, reprezentata României, Roxen a dat-o in bară rău de tot. Asta îmi dă dreptate când afirm că aceste succese  ale artiștilor din ziua de azi pe YouTube și pe radiouri nu arată adevărata valoare al talentului vedetelor respective.

Lasă un răspuns