Roxette încă nu a murit

În urmă cu aproape un an o veste tristă a zguduit lumea muzicii din toată lumea. Marie Fredriksson murea după o luptă lungă de 17 ani cu o boală incurabilă. Marie se retrase din lumea reflectoarelor din 2016 la indicațiile doctorilor.

Cei din generația mea, născuți în anii 70-80, au iubit această formație și au regretat că nu vor mai avea ocazia să asculte Roxette în zilele noastre, dar Per Gessle se vede încă odată că știe cum să se facă remarcat în continuare.

Bineînțeles că el își continuă cariera solo, însă numele de Roxette atrage încă foarte mult și s-a găsit o strategie foarte bine gândită ca formația să rămână vie în inima fanilor.

La începutul lunii octombrie s-a lansat un cântec nou in premieră pe Facebook și pe YouTube in care Marie Fredriksson cântă alături de partenerul său. Per Gessle a declarat că la ultimul album „ Good Karma” au înregistrat mai multe melodii care nu au avut loc pe album și este de părer că a venit timpul să le cunoască lumea.

Cântecul lansat pe 2 octombrie se numește: ” Let Your Heart Dance With Me,”

Eu una am avut o senzație ciudată, când am ascultat melodia, am simțit un amestec de emoții, tristețe, bucurie, nostalgie, frustrare. Te întrebi de ce asemenea oameni talentați pleacă atât de devreme din această lume, de ce nu putem să ne bucurăm de harul lor toată viața? Nu cred că are cineva răspuns la această întrebare. Putem doar să acceptăm că așa a fost sa fie.

Un nou cântec in premieră cu Roxette a fost lansat acum câteva zile. Per Gessle a declarat că această melodie nu a fost terminată în momentul când au făcut albumul „ Good Karma”, dar i s-a făcut un alt mix și cântecul a fost gata pentru fani. Melodia se numește „ Piece Of Cale”

Roxette va rămâne mereu in inima mea cu albumele Joyride, Crash Boom! Bang! , Room Service etc. Versurile acestei formații sunt exact pe sufletul meu. Copilăria mea fără muzica celor doi artiști suedezi ar fi fost mult mai urâtă.

Articol scris de Ramona Lengyel

Lasă un răspuns