S-a aflat prima finalistă UEFA Champions League

maxresdefault (2)

Se știe prima finalistă din UEFA Champions League. Returul din semifinalei din Bayem Munchen și Atletico Madrid s-a terminat cu scorul de 2 – 1 pentru nemți. În tur spaniolii au caștigat cu 1-0, Bayem trebuia să câștige la două goluri diferență.

Meciul a început așa cum era de așteptat cu Bayem atacând în valuri, având numeroase ocaze de a marca. A venit și golul în minutul 31 dintr-o lovitură liberă bătută de Xavi Alonso. După câteva minute, nemâii primesc un penalty pe care îl ratează Muller.

Repriza a doua este la fel, Bayem ataca mereu, dar nu reușește să bage mingea în poartă.  Atletico a profitat de o greșeală în apărarea nemților,Torres pasează perfect pentru Griezmann, care, plecat de la limita offside-ului, trimite pe lângă portarul Neuer. Când mai erau 15 minute, Lewandowski l trimite perfect balonul în poartă, cu capul, după o centrare a lui Vidal.

Nemții aveau motive că poate să mai dea un gol pentru calificare, dar mingea nu a mai vrut să mai intre în poartă. Atletico putea să trăiască liniștită finalul meciului dacă reușsa să marcheze din penalty. Execuția lui a fost slabă. Meciul a fost muchie de cuțit până în ultima secundată.

Pep Guardiola pleacă de la Bayem fără să reușească să ajungă cu nemții într-o finală UEFA Champions League. În cei trei ani cât a fost antrenorul lui Bayem s-a oprit în fiecare an în semifinală unde a fost învins de Real Madrid, Barcelona și Atletico Madrid.

Lasă un răspuns