Sir Tom Jones cântă impecabil la 81 de ani

Legendarul artist  Sir Tom Jones ( pe numele său real, Thomas John Woodward ) în vârstă de 81 de ani a apărut în cadrul seriei Tiny Desk (Home) Concert care a avut loc în orașul  Wiltshire din Anglia A cântat trei melodii după ultimul său album lansat anul trecut în pandemie. Aceste cântece sunt:

  • „One More Cup of Coffee”
  • „No Hole In My Head”
  • „I’m Growing Old”

Tom Jones a cântat impecabil in ziua când a împlinit 81 de ani

Concertul s-a petrecut chiar în ziua când artistul a împlinit 81 de ani, parcă așa a fost scris, să ne arate că vârsta nu contează în cazul lui. Așa cum o să vedeți pe filmulețul de mai jos de pe YouTube, Tom Jones a cântat impecabil transmițând emoție  și forță în același timp.

Dacă îi auzi doar vocea, niciodată nu ai putea spune că are atâția ani.

Tom Jones peste 50 de ani de carieră strălucitoare

Tom Jones e un artist legendar cu o carieră de peste 50 de ani, a lansat 40 de albume înregistrate, cu o mulțime de spectacole și concerte live.

A fost și în România de câteva ori, chiar și la Cerbul de aur în anii 90. Ultima oară a cântat pe Cluj arena în anul 2019 și toată lumea a fost mirată ce prestație bună a avut în ciuda vârstei pe care o are.

În 2006 regina Elisabeta a II- a l-a investit pe Tom Jones la rangul de cavaler. Artistul a avut onoarea să cânte la palatul Buckingham cu ocazia celebrării Jubileului de Diamant.

Alte premii primite de artist sunt: premiu Silver Clef pentru toate realizarile sale, distincția Hitmaker (US) din partea compozitorilor americani de pe Hall of Fame și prestigiosul premiu Music Industry Trust (UK, 2010).

Tehnologia a stricat muzica adevărată

Asemenea artiști ca Tom Jones se nasc rar. Pentru mine muzica e un medicament pentru minte , suflet și trup. Și muzică care o ascult e cea veche. Cea care se cântă în ziua de astăzi nu mă reprezintă, nu-mi place niciun artist/ artistă în mod special. Poate pentru că generația mea a trăit diferit față de generația din prezent, dar calitatea muzicii ar trebui să mai bună cu atâta tehnologie inovatoare. Nu se întâmplă asta deloc, tehnologia a stricat muzica adevărată. Unii artiști vor sa păcălească publicul folosind multă tehnologie. E păcat că se întâmplă asta. Norocul că internetul ne oferă și muzică veche. Numai bine tuturor!

Lasă un răspuns