Site-ul prietenei mele a avut parte de optimizare SEO

Anul asta a fost greu pentru toată lumea, pandemia ne-a dat viețile peste cap. Ne-a făcut să îndreptăm unul față de celălalt, să păstrăm distanța și să ne vedem cu mare precauție. Dar în același timp pandemia ne-a făcut mai responsabili, să avem grijă mai multă de igiena personală, , să ne gândim mai mult la aproapele nostru etc.

Anul asta eu mi-am petrecut mult timp pe internet, dacă nu am putut sa mă văd cu prietenii față în față, am vorbit cu ei online. In vară am reluat legătura cu o fată care eram prietenă virtuală de mulți ani. Cred că nimic nu e întâmplător în viață, sunt convinsă că așa a trebuit să fie lucrurile. Cineva parcă m-a îndemnat să încep să vorbesc cu această persoană pentru a descoperi ceva minunat. Ceea ce am descoperit este faptul că această fată are un mare talent la scris. Nu am putut sa fiu nepăsătoare la așa un imens talent.

În scurt timp Am ajutat-o să-și facă propriu site unde să-și  scrie propriile creații. I-am construit după dorințele sale. A început deja activitatea de blogger pe el, dar site-ul avea mare nevoie de optimizare SEO pentru a începe sa-i crească vizatorii. Degeaba scrii frumos, dacă conținutul nu e cunoscut de către cititori.  Precum și eu fac cam aceleași lucruri, adică  scriu pe site-urile mele, știam ce am făcut.

Am contactat o agenție SEO, chiar cea care m-a ajutat pe mine să am trafic mare pe site-urile mele și am vorbit cu ei că am nevoie urgentă de o optimizare site pentru site-ul unei prietene. A trebuit să-i explic amicei ce înseamnă SEO. Ea e la început, toate astea sunt lucruri necunoscute, dar i-am promis că treptat va învăța toate, că și eu nu știam nimic că am pornit pe acest drum.

Prietenei mele nici acum nu-i vine să-i creadă ce-i se întâmplă.  Nu a fost  niciodată încrezătoare în talentul ei de a scrie. Până s-o cunosc mai bine, ea scria doar pentru sufletul său, nu arăta la nimeni creațiile sale. Nimeni nu a știut că o pasionată scrisul, că e bună la asta.  Nu am înțeles de ce a fost așa neîncrezătoare, dar nu mai contează. De când am aflat ce-i poate pielea, n-o mai las in pace, voi fi alături de ea până va avea o carieră solidă în lumea bloggerilor și sper ca și lumea scriitorilor pentru că are toate motivele să reușească.

Acum câteva zile i-am spus amicei sa citească un articol SEO foarte bun. Eram convinsă că după ce citește acest va înțelege mult mai bine ce înseamnă servicii SEO. Era foarte important să înțeleagă aceste lucruri deoarece ea plăti agenției SEO cu care am vorbit să-i optimizeze site-ul.

Ieri am vorbit cu ea despre asta, m-am bucurat când mi-a zis că acum ii e foarte clar de ce îi optimizare SEO pentru site. Cu ajutorul acestor servicii SEO, site-ul ei va fi mult mai ușor de găsit pe motoarele de căutare pe internet, va fi acolo în primele rânduri și cititorii vor putea să-i vadă site-ul și să intre să-i citească creațiile.

Azi m-a sunat iar să-mi dea vestea cea bună că cei de la agenție au anunțat-o că au terminat optimizarea. Amica mea era fericită că deja se văd rezultate,  că traficul site-ului e mult mai mare , primește felicitări pentru ceea ce scrie. Era atât de emoționată că abia vorbea, cred că avea si lacrimi în ochi. Mi-a mulțumit pentru tot ce am făcut pentru ea. Va fi alături de mine toată viața și nu va ezita sa mă ajute dacă voi avea vreo problemă vreodată. Aceste cuvinte mi-au făcut și pe mine să plâng. Este o persoană minunată.

Crăciun fericit tuturor!

Articol scris de Ramona Lengyel

2 Replies to “Site-ul prietenei mele a avut parte de optimizare SEO”

  1. Un articol interesant, util si emotionant

Lasă un răspuns