Spring SuperBlog 2021 este provocarea perfectă pentru mine

Au început înscrierile pentru Spring SuperBlog 2021! Bloggerii amatori de creativitate și care își doresc să-și verifice cunoștințele în ceea ce privește succesul bloggerilor abia au așteptat să vină ziua, când se pot înscrie pentru marea competiție.

Anul ăsta m-am hotărât să accept și eu această provocare. În zilele astea am nevoie de adrenalină, am nevoie de ceva nou în viața mea. Spring SuperBlog 2021 este provocarea perfectă. Este ceea ce îmi trebuie în acest moment deoarece scrisul mă face fericită, ador să concurez cu cei mai buni bloggeri din România. Îmi place să primesc note pentru ceea ce scriu și sunt foarte curioasă să văd cum mă descurc sub presiunea termenului de predare.

Toată lumea știe că Superblog e cel mai tare concurs de bloggeri din România. Am avut plăcerea să particip la SuperBlog 2015 și la Spring SuperBlog 2016. Aceste două competiții au fost experiențe de neuitat pentru mine. Atunci am învățat multe lucruri despre cum trebuie să fii un blogger adevărat, care m-au. ajutat ulterior să-mi îndeplinesc visul de a câștiga proprii bani.

Superblog m-a făcut încrezătoare că pot avea o carieră în acest domeniu. Totodată aceste competiții m-au ajutat să cunosc multe persoane de treabă.

Îmi doresc să fiu mai completivă anul asta, să-mi depășesc limitele mai mult și să cunosc alți oameni de treabă. Sper sa fac o treabă bună și să fiu apreciată de jurați.

Încurajez pe toți oamenii pasionați de scris și care au blog, să participe la această competiție minunată. Sunt de părere că nu poți fi un blogger adevărat, dacă nu participi măcar odată în viață la SuperBlog sau Spring SuperBlog.

Lasă un răspuns