Sunt fericită că am moștenit o casă de vis

Acum trei ani din păcate mi-a murit şi bunica din partea lui tata. Dorința bunicii a fost ca eu să moștenesc casa și pământul pe care îl avea. Știa că ador acea casă și îmi doresc să locuiesc acolo. Cele mai frumoase clipe din copilăria mea la țară le-am petrecut alături de bunici .
Când s-a îmbolnăvit bunica, nu am ezitat niciun moment să mă duc să stau alături de ea și s-o îngrijesc cât am putut eu de bine. Atunci am simțit că mi-e destinat să-mi trăiesc viața la țară. În această casă am visat mereu să locuiesc.
Casa are cel puțin 100 de ani de când e construită. Bunicul a moștenit-o de la tatăl lui. Tot ce există în această locuință provine din tinerețea bunicii mele. Ea a fost o femeie elegantă căreia i-au plăcut lucrurile frumoase făcute cu bun gust. Când s-a căsătorit cu bunicul a început să decoreze casa după gustul ei. În câţiva ani a reușit să-i dea un nou aer căminului ei. Mobila, covoarele, draperiile, tablourile și lucruri de artizanat i-au dat casei o eleganță impresionantă. Și acum îți dă aceeași impresie. N-am de gând să schimb nimic din toate astea, ador tot ce ține de antichitate. Părinții mi-au propus să mă ajute cu bani să modernizez casa, dar i-am refuzat. Vreau să păstrez amintirea vie a bunicii. Totodată consider că toate lucrurile ce s-au făcut în trecut sunt mai de calitate față de cele făcute în prezent.
Ceea ce îmi doresc acum să schimb la casa mea de vis este să înlocuiesc pardoseala și să pun tapet în dormitor, să pun covor PVC în living, hol și bucătărie.
DIEGO mă va ajuta să-mi duc la îndeplinire ce mi-am propus. Compania are ca domeniu de activitate amenajările interioare: parchet laminat, covoare şi mochetă, covoare PVC, perdele şi draperii, împreună cu toate accesoriile aferente decorării practice a locuinţei ideale. Doar la DIEGO puteți găsi oferta de parchet laminat WOODSTEP. unificată sub o marcă proprie la un preţ avantajos.

diego_RO-300x101
Mi-am dorit mereu că dormitorul unde mă voi odihni să fie unu primitor, să-mi dea senzația de liniște, să aibă o culoare care să mă ducă cu gândul la căldură. Din aceste motive am ales de pe site-ul companiei DIEGO un tip de tapet modern vlies cu fibre de lână, fabricat cu tehnologie modernă uşor de aplicat pe perete şi de îndepărtat, nu se rupe, nu se încreţeşte.

5996285436212-tapeta-marseilles-2-06-5-enterior-01
Cred că o să se potrivească de minune cu mobilă bunicii de un maro închis și cu pardoseala rezistentă la apă ( LVC ) formată din plăci cu aspect rustic de duşumea naturală de nuanţă deschisă, pe suport autoadeziv cumpărată de la DIEGO.

5996285433709-lvt-senso-2mm-33250309-kola-enterior-01
Covorul PVC m-am gândit să fie de culoare bej, cu aspect de parchet., să fie ceva elegant și ușor de întreținut în același timp.

5996285806268-pvc-cordoba-4345-255-enterior-01
Am profitat din plin de serviciile pe care le oferă Diego. Când m-am dus la magazin, am servit o ceașcă de cafea și am ascultat sfaturile de consiliere profesională pe care mi le-a dat angajații companiei.

stiluri de amenajări
Abia aștept ca aceste modificări să fie gata și să mă bucur de noul aspect a casei. Sunt sigură că acolo sus în cer bunica se bucură pentru că am reușit să ajung să fac aceste îmbunătățiri la casă.

Articol scris pentru Proba 3 – Diego, Spring SuperBlog 2016.

3 Replies to “Sunt fericită că am moștenit o casă de vis”

  1. Bunica ar fi fericita ca ai reusit sa pastrezi eleganta casei si sa o si innoiesti un pic, Intr-adevar cei de la Diego, au articole ce se pot imbina cu cele clasice.

    1. Bunica va fi mereu in inima mea. Mersi Laly!

Lasă un răspuns